Drn3 Miniminii mrb bebeğim 5.5 aylık.bir haftalikta beri bu gaz damlasini kullanıyorum ilk zamanlar sancılı gordum zamanlarda veriyodum sadece bu onu yipratmaktan başka ise yaramiyodu sonra günde üç mamasina maksimum 8 damla bırakarak duzei verdim hep ve çok rahatladı..şuan hala kullanıyorum ama günde üç değil iki öğün..ve damla miktarini 12 yada 13 olarak artirdim..aslında gaz problemi artk olmayan aylara girsede hala kullanmasam bir kez sancılı olduğunu görüyorum..kakasını yapmadığı zaman bile verince rahat yapiyo..benim memnun kaldığım kullanım şekli böyle oldu
aylaamayorgun Miniminii bu ilaç gaz oldukça verilmez doktorunuz söylemiştir. Düzenli kullanım ilacıdır.
Burceee Gazlı olduğu dönemde aksatmadan veriyordum. Gaz sürecimiz hafileyince ihtiyaç duydukça vermeye başladım
Duygucesurr Miniminii doktorum ağlayıp huzursuz oluyorsa 4 damla verirsin demişti öylede yapmıstım gaz damlası her zaman verilmez yukarda bi arkadaş düzenli verilir demiş ama hayır. Hazımsızlik olmadan sürekli midenizi rahatlatmaya benzer öylesi
Miniminii Duygucesurr bu konuda görüşler mslesef ayrılıyor nasıl verecegimi şaşırdım gittiğimiz doktor dozu fazla yazdı ama yazdığının 3 te 1 i yetiyor bize
Didemsevig Miniminii merhaba, mama takviyesi aldığımız için kullanıyoruz. Doktor düzenlik kullanılmadığında bir işe yaramayacagını ve üç öğün sekiz damla içmesi gerektiğini söyledi. Bu şekilde kullanımda bir sorun yaşamıyoruz, gaz sorunumuz yok artık
Hndealnathn Oğlum kolikti o yüzden 8 ay düzenli verdim zaten doktorumuzda düzenli kullanımda fayda gorebilecegimi söylemişti oğlumuda bir tek iyi gelen gaz damlasıydi
Zeyzeyno Miniminii doktorumuzun önerisiyle kullandık çok memnunduk her emzirme esnasında ağzına 15 damla damlatmamı söylemişti doktorumuz gayrette etkiliydi