boncukannesi123 Kızlar merhaba,gece bebeğim emmeye kalkıyor aslında ama sadece memeyi ağzında tutuyor emip karnını doyurmuyo >!sonra tekrar uyanıyor tabi diş döneminde zaten yediği birşey yok aç biliyorum karnı gurul gurul bi öneriniz var mı
Gokceyasinmiran boncukannesi123 benim oğlan da öyle canım şimdi kalkıp devam sütü ile her baby nin tahıllı ek gıda takviyesini karıştırıp verdim öyle uyuttum bi kaç kez tam doyup uyusa aslında bidahakine alır da memeyi benimki de uykuyu tercih ediyor emmeye aslında aç ama uyku daha ağır basıyor bende meme ağzında bekletirken yanağını mıncıklıyorum oynuyorum topuğıyla uyandırmaya çalışıyorum
boncukannesi123 Gokceyasinmiran ay yok ne yapsam uyanmıyor o zaman yatıp uyusunlar lütfen🙄 Biberonu hiç bilmiyor bir kaç kez denedim reddediyor
boncukannesi123 Gokceyasinmiran tamamen uyanıp oturup ağlıyor kaç kez denedim memeyi ağzına almadan rahatlamıyor
Gokceyasinmiran boncukannesi123 evet anlıyorum meme krizi geliyor onlara benimki de öyle ah ah Allah yardımcımız olsun analik kolay değilmiş onu anladık 🥲