Srfygt Merhaba hanımlar. 3 aylik bebeğim var. Şimdilik memede uyuyo ama bazen emmek istemediği oluyo öyle durumlarda nasil uyutcam bilemiyorum. Aslında hic sallamaya alışsın istemiyorum ama başka nasıl uyuyabilirim. Eğitim vermek için çok küçük daha
[silindi] Srfygt 3.5 aylık oğlum var yedikleri zaman mayısıyolar ya direk yatırıyorum emziğini ağzına veriyorum elini oksuyorum yada karnını poposuna 1-2 pıt pıt öle uyutuyorum . Bu zamana kdr ne salladım ne emzirerek uyuttm ondan mı bilmiyorum ama geceleri hiç uyanmaz mesela
Minikuzucuk Srfygt eğitim vermek için erken fakat bu seçenekleri de yapmak zorunda değilsiniz. Rutin yapın Ninni söyleyip başını okşayın sadece uyuyacağı zaman kaşlarının ortasını okşayın yavaşça göbeğini okşayın vs gibi ben bu şekilde yatağa koyup yapıyordum uyuyordu
Canss3535 Srfygt ben kucakta pis pisi tercih ettim poposuna vurup genelde memede uyuyor. Ayakta sallamak daha uzun ve yorucu geliyor bana
Elifdm Srfygt bende aynı konudan muzdaribim benimkide memede uyuyor hep uyandırıyorum biraz altını değiştir gazını çıkar falan öylede uykusu aşırı kısa sürüyor ve yok bile olsa uyanınca meme istiyor
Srfygt [silindi] benimki emzik almiyo ki bugun kucagimda ninni soyleyerek uyutmayi denedim uyudu bakalım :)
Srfygt Canss3535 bugün denedim uyudu oyle. Bende ayakta sallamak istemiyorum herkes zamanla daha zor oluyo diyo ama memede uyutmakta gittikce zorlasiyo