Oykummmmm Kızlar bebegim 2 ay 4 günlük disari ciktigimda emzirme cok zor oluyor her yerde emziremiyorum. Emzirme önlüğü de aldim onu da sevmiyo ittiriyo emmiyo. Iki gundur de sanki sütüm azaldi gibi mama destegi vermek istiyorum siz 2 aylik bebek anneleri hamgi marka kac numara kac ölçek hic bilmiyorum yardimci olur musunuz mama almayi dusunuyorumm???
Farahzeynep Oykummmmm aptamil kullanıyoruz, 2 aylık ise 3 ölçek 90 ml vermeniz gerekiyor ama bebeğin iştahına göre değişir. Çok gelebilir 🙄 benim kızım 2 saatte bir 90 ml içip, emiyordu aynı zamanda
Dpr Oykummmmm biz hipp combiotik kullanıyoruz gaz veya kabızlık sorunu olmuor kiloda aldık tavsiye ederim
[silindi] Oykummmmm ben mama kullanan bir anne olarak sütünü sağıp termosa koymanı öneririm gittiğin yerde biberonla sütünü verebilirsin mamaya düşman değilim ama emiyorsa nolur emzirmeye devam et dışarda da mümkün olduğunca müsait bir yer bulmaya çalış
Nurtupu Oykummmmm en iyisi Aptamil. 2 aylık için 60 cc 2 ölçek mama yeterli olur eğer içmek isterse üstüne 1 ölçek daha yaparsınız. Biberonun üstünde zaten kaç cc için kaç ölçek mama olması gerektiği yazar ordan hareket edebilirsiniz
Oykummmmm Farahzeynep benimki de emiyor ama dışarda vermeyi düşünüyorum cok zorlaniyorum gercekten. Bazen de sütüm gelmiyo evde bulunsun tesekkurler :)
Derinbebek Oykummmmm 4 aylığız sadece mama ile besleniyor hipp combiotic kullanıyoruz 180 cc 6 ölçek atıyorum mamaların üzerinde yazıyor zaten kaç ml e kaç ölçek atacağın
Dilaraa Oykummmmm evolvia veya aptamil kullanın. Aptamilin de conformil inş alım gaz yapmaz kabız yapmaz
Mervesg18 Oykummmmm lütfen emzirirken mama hatasina dusmeyin vucut mamaya guvenip iyice azaltiyor sutu sut arttirma yollarini deneyin emzirmektende utanmayın avmde emzirme odalarinda buldugunuz yerde emzirirn ben 3aydan sonra mama meme gidiyordum 4.5ayda birakti beni
Efenin_annesi Oykummmmm önce Doktorunuza danışın ama mama ölçüsü bebişin kilosu x 16 /8 biz doğduğumuzdan beri aptamil kullanıyoruz. Hipp çok gaz yaptı
Efenin_annesi Oykummmmm önce Doktorunuza danışın ama mama ölçüsü bebişin kilosu x 16 /8 biz doğduğumuzdan beri aptamil kullanıyoruz. Hipp çok gaz yaptı