Kaç günde iyileştiniz 6. Günüm hareketlermde kısıtlanma yok artık ama tamamen ne zaman iyileştiniz acaba
KuzeyinAnnesii benimde 8. Günüm iyileşti zannedip ani hareketler yapma sakın. Karnında uyuşukluk vardır hala onlar geçtikçe ağrım arttı biraz biraz benim. Korse verdimi doktorun ben kullanıyorum daha rahat ettiriyor.
KuzeyinAnnesii valahi canım bizim 4,5 ay oldu hala sızlıyor zorlama olunca üşüyünce ,ıslak kalınca . Sanki hiç iyileşmeyecek gibime geliyor 😀 bazen hapşururken bile hala ağrıyor . Hı belkide yapı meselesi bilemem 🤷♀️😊 ama dikkat et bence yine de
Benim yapıştırma yapıldı iyileştim sandım hareketlerimi artırdım çocuğumun pusetini falan taşıdım açılma oldu ☹️ Doktor 6 ayda tamamen iyileşir dikkatli ol hareketlerine dikkat et dedi 🤗
melissrn ay benimde yapıştırma hareket ediyorum ama o kadar değil açılma olduğunu nasıl anladınız
melissrn çok geçmiş olsun canm Benimde yapıştırma içim sızladı dikkat et
KuzeyinAnnesii iğne ucu kadar olan bir yerde kanamam oldu😣
Asafinannesii tamamen ne zaman geçer acaba gülemiyorum hapşuramıyorum psikilojik olarak
Asafinannesii teşekkür ederim canım
KuzeyinAnnesii 25. Günümdeyim artık tamammen geçti sayıyorum hapşırırken ve öksürürürken canım yanmıyo şükür 🙏🏽
KuzeyinAnnesii 20 gün oldu kişiden kişiye değişir diyorlar hala acıyo az tabi
KuzeyinAnnesii bnde öyle 😟
zmq evet kullanıyorum canım korse
KuzeyinAnnesii korseyı kaçıncı gün kullanmaya başladınız? Doktorum hıc kördesin bahsetmedı banada
Berra 3 gün kendim takdım banada bahsetmedi ben kendim aldım canım
Berra ben 5.gün kontrole gittiğimde verdi doktor.
KuzeyinAnnesii dikişlere bır zararı olmuyor degılmı bende aldım kullanmakta kararsızım önden cengellı olanlar seklınde olanlardan. Gobegıme baktıkca korkuyorum şanlı 5 aylık gıbı
Berra canım çengelli değilde benim cırt cırtlı zTan direk üstüne uygulAmıyosun biraz daha üste takıyosun
poyrazmoms evet artık lokal yaptırıcam özelde büyük bi ihtimal çünkü okadar saat aç kalamaz bebeğim zaten çok huysuz.ve çok küçük narkoz için