SeninAnnenBirMelektiYavrm Kızlar merhaba. Beklemiş lekeler için çözümü olan var mi. Kızımın bir kaç tişörtü lekelenmiş kızımda sepete atmış görmedim 2 3 gün falan beklemiş yıkadım çıkmıyor. Yepyeniydi kıyafeti
BirDuaMeselesi SeninAnnenBirMelektiYavrm bulaşık makinesi parlatıcısı iyi oluyor diyo annem aöa bilmiyorum sadece 1 kere denedim onda da leke yeni olmuştu kara dut lekesi ydi geçmişti
Tatlican SeninAnnenBirMelektiYavrm Kardesim yeni lekeleri hemen haci sakirli suya koyuyor dediki leke cikaricilara bosa para vermisim hic cikarmiyorlardı simdi herseyimiz lekesiz ama leke kurumadan konulmali suya simdi isinize yaramaz ama baska zaman icin yarar
Isteboylebisey SeninAnnenBirMelektiYavrm her şeyde kullanılıyor. Mutfak bezi aspiratör demlik içi renkli beyaz çamaşır hic farketmez mis gibi oluyo bide bitkisel zaten. Sararmış bardakları çatal kaşık bıçak ne varsa parlatiyo. Ben bi kere buzluguma vişne suyu akmış onu bembeyaz mutfak havlumla sildim mor mor olmuştu onu bile kar gibi yaptı gözü kapalı kullanırım yani en sevdiğim ürün öyle diyim.
Elifdurununannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm ben her lekeli kıyafete direk aspirin sıkıyorum kirli sepetine atıyorum makinede yıkayınca çıkıyor ne olursa olsun çıkarıyor
SeninAnnenBirMelektiYavrm Isteboylebisey aaa hemen almalıyım o zaman teşekkür ederim. İnternette mi var
SeninAnnenBirMelektiYavrm Tatlican normalde bende öyle yapıyorum hiç leke derdim olmadı bu güne kadar
Isteboylebisey SeninAnnenBirMelektiYavrm trendyolda da var biobellindanin kendi sitesi de var. Kaynar su ile kullanılıyor sicak su değil ona dikkat et yoksa işine yaramaz. Ketilda kaynattigin suyu bir ya da yarim kapak 3x in üzerine dök o cozunecek sonra ne istiyosan onu kovanin içine at karıştır beklet öyle suyi soğuyana kadar durursa iyi olur. Her yerine temas ettiğinden emin ol. Çok memnun kalırsın. Her türlü soru sorabilirsin bana farkli alanlardaki kullanimlari için de yardımcı olurum 🤗
SeninAnnenBirMelektiYavrm Isteboylebisey çok teşekkür ederim. Yorumlara baktım baya iyi hemen sipariş verdim 😊
elifdedim Isteboylebisey ben havlularıma kullansam olur mu bi zaman sonra yıkansada bi iz kalıyo ya havlularda öyle oldu benimkiler
Isteboylebisey elifdedim ben de yastık kiliflarina yapıyorum onlarda da iz kaliyo zamanla. Buna basinca gidiyo ovalamadan cikiyo kendi kendine
Isteboylebisey SeninAnnenBirMelektiYavrm rica ederim youtube videolarını da izleyebilirsin her yerde işine yarar. Dibi tutmuş yanmış tenceren varsa onda da kullanabilirsin kurtarıyor. Ben komşumun tenceresini kurtardim öyle inanamadi 🤭🤭
Miniminnakbebe SeninAnnenBirMelektiYavrm geldi mi denediniz mi ben de leke çıkarıcı ararken konuşmanıza denk geldim de temiz zıbın kalmadı resmen bi çare bulmam laızm🥲