Miran1306 Bebeğim 8 aylık bugün denize gittik eve geldik gayet iyiydi daha sonra uykusunda ağlamaya başladı çok kötü bi şekilde, bende ağrısı olduğunu düşünüp calpol vermek istedim daha sonra herşeyi kustu sizce neden olur acile geldim şimdi acilden yazıyorum
Bebisveannis Miran1306 nerde denize girdiniz? Geçenlerde Marmara deniziyle ilgili salgın hastalık haberi okumuştum
ZhraCelik Miran1306 bagırsak enfeksiyon u olabilir oğlumdada da oldu denize gittikten sonra ilk huysuzluk halsizlik oldu bi kaç saat sonra kusma başladı 2. Günü de ishal ateş başladı. Bebeğiniz ya üşütmüştür yada bagırsak enfeksiyonu geçiriyordur tabi su yuttuysa
Bebisveannis Miran1306 mikrop kapacaklar diye havuza sokmuyoruz artık denizlerden de korkar olduk. Kusması durmazsa serum isteyin doktordan eğer oluyorsa biz bir ay önce kusma, ishal geçirdik ve serum anında kesiyor dört serumla kendine geldi ki başında fark etmiştik. Cok geçmiş olsun hastalık cok zor yaz ayı daha perisan oldu ne varsa geçirdik 😪
Miran1306 ZhraCelik doktor baktı bağırsaklarında hareketlenme var dedi idrara bakacak önce enfeksiyon var mı diye