BabyKayra Merhaba kızlar, oğlum 7 aylık oldu 5. Ayda tadımlara başladık. Yoğurtlu Meyve püreleri ve havuç,kabak,patatesten oluşan sebze çorbası yapıyorum ama artık daha değişik tarifler yapmak istiyorum. Önerileriniz neler siz ne veriyosunuz?
Zlm BabyKayra soğan ve sarimsakta deneyin önümüz kış ikiside iyidir hastalıklara karşı iki günde bir sebze çorbası yaparsınız iyi olur bebeğe de
Buketpoyraz BabyKayra soğan sarımsak pankek türleri , azar azar kendi yemeklerindende verebilirsin , oğlum suan 9 aylık hayatta püre çorba yemiyor bizim yemeklerimıze alışmış herseyi bizle yiyor 😂😂 çorbayı da içine ekmek atıyorum yiyor
Buketpoyraz BabyKayra kücük kücük ver öyle öyle alışıyor ,oğlumda elineekocaman ekmek cok seviyordu ama 2 hafta öncesine kadar hep boğazına kalıyordu hep önünde durdum yavas yavas alıştı şimdi rahatça sade ekmeği öyle elinde yiyebiliyor , şimdilik kücük kücük başla mesela çorbasının içine ekmek içi parçala veya taneli tahil ürünü koy püresinin içine pirinç falan. Sonra gün geçtikçe onları kolay yuttuğunu görüyorsun haliyle bir kademe daha büyük bişey veriyorsun korkma böyle yapmazsan yemek yemeye alışamaz kolay kolay🥲