bbbsraaa Merhaba. Bebegim şu an 2 aylık. Ek gıda dönemi kış mevsimine denk geliyor. Şmdiden hazrlayıp buzluğa atabileceğim biseyler, önerilerinz tavsiyelernz var mı?
Deletedmom277 bbbsraaa bence hiçbir şey atma. Her şey mevsiminde güzel. Daha sağlıklı. Kızımında kışa denk gelmişti. Brokoli havuç patates balkabağı onlarla başlamıştık.
BurhanEfe bbbsraaa Ben de ayni sekilde merak ediyorum acaba buzluga atsak besin degeri duser mi? Hic bir besleyiciligi yoksa vermenin bir anlami kalmiyo
AselinAnnesi bbbsraaa canım hiç bişey buzluğa atma, benim kide kış aylarına denk gelmişti, ek gıdaya başlayan bebekler için özellikle her sebze meyve mevsiminde tüketmeye özen göster
Fatma06 bbbsraaa bende buzluga atmadim ama meyvelerden seftali erik kayisi dograyip kavonozlara koydum konserve gibi en azindan taze saklanmis oluyor bu sekilde
bbbsraaa BurhanEfe BurhanEfe Deletedmom277 Kayısı rondodan gecirp buzluga atan var, domatesi de aynı sekilde.. İlk cocugum oldugu icin merak ettim, daha önce yapan ya da tavsiye eden var mı diye
Deletedmom277 bbbsraaa domatesi 1 yaşından sonra yiyebilir. Zaten 1 yaşında yaz olacak. Ben kuru kayısı kullanıyorum. Muhallebisine ve ekmeğini yaparken kullanıyorum. Tabi tercih sizin ☺️