esilayldrmmm Doktorum yüz yüze cevap vereceğini söylüyor hangisini yaptırıp yaptırmayacağımız konusunda Bende boşu boşuna 460 TL muane parası vermek istemiyorum Siz hangi aylarda hangi aşıları yaptırdınız bebeğim 3 ay 11 günlük
GSevilay65 esilayldrmmm menenjit aşısı 9 ay da baslio cnm ve başka asilardar da var artı kan alicaklar
Sueris esilayldrmmm 5 doz yazdi doktorumuz 9.ayda 2 doz 11. Ayda 3. Doz 15. Ayda 4. Doz birde diger seneye son doz seklinde. Ama doz olayi doktora gore degisiyo.
Dolores esilayldrmmm 8-10-16.aylarda bexsero, 1 yaşından sonra da nimenrix tek doz olacak. Şu an sadece ilkini yaptırdık.
Epe33 Melesss dün ben de bu şekilde yaptırdım kızıma ama ağır geldi sanırım inanılmaz huzursuzluğu var sizin nasıl geçmişti?
kirmizibasliklikiz_ Sueris doz olayi doktora gore degismiyor baslanilan zamana gore oluyor. Zamanlari belli aslinda. Aile ne zaman baslamak isterse basladigi aydan itibaren belli olan dozlar yapiliyor
Melesss Epe33 2 hafta iştahsızlık yapmıştı ilk dozunda 3 günde huzursuzluk yaptı. 2.dozunda yani 5.ayda hiçbir yan etki yapmadı
Epe33 Melesss gözüm korku 2. Doz için bu halini görünce inşallah bizimde rahat geçer teşekkürler cevap için
Melesss Ozzyey şu an 11 aylığız. Güncel fiyatını bilmiyorum fakat 2.dozunda yani 5.ayda iki aşıya 1200tl ödedim. 3.dozumuz 13.ayda bakalım ne kadar olmuş🥲
2bebislianni Bizimki 18 aylık ben daha yaptıramadım :( suan yaptırsam kaç doz nasıl yaparlar bilgisi olan varmı
kuzey-21 2bebislianni canım ben de bebeğim 7 aylıkken özel doktorumuzu aramıştım menenjit yaptırmak istiyorum demiştim. Geç kalmışsın artık olmaz 1 yaşından sonra nimenrix yeter tek doz demişti. 17 aylıkken anca yaptırdım. Devlet hastanesine gittim. Menenjit yaptırcam dedim. Oda 1 yaşını geçtiği için önce nimenrix dedi sonda bexsero yaptırız dedi. Her doktor farklı söylüyor sanki. Özel doktor beksero olmaz artık demişti. Devlette oluyor diyor. Nimenrixi yaptırdım bende.
kuzey-21 esilayldrmmm size diyeceği şu. İlk 3 doz beksero 4. Doz nimenrix şu aralıklarla diyecek. Zaten doktor reçete yazmadan siz o ilacı alamazsınız. Devlet hastanesine gidin doktora söyleyin oda yazıyor zaten. İlaç da pahalı okdr giriş orası vermeyin boştan yere
Fresh10 kuzey-21 reçetesiz alınabiliyor hanımefendi iki doz yaptırdık ikisinide direk gidip eczaneden aldık. sağlık ocağında ebeye vurdurduk.
kuzey-21 Fresh10 bize vermediler. Reçetesiz alınmaz bu ilaç dediler. Sırf onun için gittim hastaneye.