Gokyuzubaby Merhaba sevgili anneler kızım 22 aylık kafa çevresi ölçüsü 47 cm ve aylardır böyle hiç artmıyor ,sizlerin bu aylarda nasıldı kaç ayda bir artardı tedirginim bu konuda(dipnot ben de minyon suratlıyım)
Ozzyey Gokyuzubaby canım benim bebeğimde 2 aylık 38 cm ama bıngıldağın kapanmasına 1 cm kalmış malesef:( sizin bıngıldağınız kapandı mı
Teachrr Gokyuzubaby kızım 12,5 aylık 46 çıkmıştı baş çevresi . Belki fikir olur diye yazdım ama bundan sonra yavaşlıyo diye biliyorum ben
Esraaa55 Gokyuzubaby kilosuna ve boyuna bakılarak kafa ölçümü normal mi degılmı dıe hesaplıyorlarmıs saglık ocagındakı ebe öyle demişti bana benım kızım 4 aylık asına gttıgınde 42 cm di kafası kılosu 7500 boyuda 63 cm di herseyi cok iyi demişti
Dondurmalikahve Gokyuzubaby Oğlum 2 yaşındayken 48 santimmiş normal çünkü bir sorun olsaydı şu ana kadar çoktan belli
Gokyuzubaby Dondurmalikahve Çok teşekkür ederim biz de o ölçülerde oluruz muhtemelen 2 yaşına gelince
Elisasmommy Ozzyey malesef deyip üzülmeyin baş çevresinin gelişimi önemli ben kızımda öyleydi bıngıldağı çabuk kapandı 3-4 aylıkken. Bıngıldağı kapalı doğanlar bile varmış
Glpyrzcrmik Ozzyey benim bebeğim de 2 aylık kontrolünde 39 cmdi baş çevresi bize de bıngıldağı kapanmak üzere doktor kontrolüne götürün dedi hemşire bayağı da korktum. Pediatri merkezine götürdüm hiç bir sorun olmadığını 3 ayda da kapanabildiğini söyledi. Genel bütün muayenelerini yaptı çok şükür herşeyi normal.