grkmndr Merhaba konuda belirttiğim gibi bebeğim gece uyandıktan sonra sırtüstü pozisyondan yüzüstü pozisyona geçiyor bunu engellemek için neler yapılabilir hangi ürünler alınabilir deneyimi olanlar yazabilir mi ?
Sinoom grkmndr kontrol edin kafasını kendisi kontrol ediyor mu , yüzüstü dönerken ağzını burnunu kapatıyor mu ?
Glcntna grkmndr engelleyemezsin canım bizimki 3 aylıkken dönmeye başladı. Ne yaptıysam olmadı . Şimdi 8 aylık beşikte tur atıyor uyurken
Ggalparslan grkmndr bende de aynı dert var sırtüstünden yüzüstüne dönüyor sıkıntı yok ama yüZüstünden sırtüstüne dönemediği için gece sürekli kendisini uyandırıyor 🥴
Buketyaren Glcntna merhaba 3 aylıkkken beşikte sadece yatak mı vardı reflü yatağı almıştım ama artık sığmıyor beşiğe direk yatağına mı bıraktınız
Glcntna Buketyaren evet direk yatak ama sert olsun yumuşak olmasın döndüğünde kafası çökmesin ağzı kapanmasın .
grkmndr Buketyaren ben direk anne yanı beşiğine bırakıyorum ama şimdi fermuarı kapadım ne olur ne olmaz gece benim tarafıma doğru dönmesin diye
grkmndr Glcntna yok sert zaten ama işte yine tedirgin oluyorum o döndüğünde ben düzeltiyorum derken derken uykumuz zaten açılıyor 😢 bu 4 ay atağı mı neyse bi bitse de rahatlasak çok fena çok
Glcntna grkmndr zaman çabuk geçiyor aynı şeyleri yaşadım valla şimdide emeklemekten sürekli düşüyor. Kafasını vuruyor . 3 kerede yataktan düştü . Çok hareketli valla veremediğim doğum kilılarımı verdm