Lovelandik-55 merhaba benimde oğlumun sağ inmemiş yumurtası vardı bize ilk doğduğunda 2 yaşına kadar takip ediliyor bazıları kendiliğinden iniyor denmişti ama şimdi keşke daha erken yaptırsaydım diye pişmanım biraz açıkcası çünkü vücut sıcaklığı ve yumurta sıcaklığı farklı olduğu için yukarda kaldıkça küçülüp işlevini azda olsa kaybedebiliyormuş şuan oğlum 17 buçuk aylık bir hafta önce yaptırdık aynı gün hastaneden çıktık şükür devlet hastanesinde oldu ameliyat kapısına kadar aldılar kapının önünde damar yolundan sakinleştirici yapıp içeri aldılar çok şükür ağlamadı bir saat sürdü çıkınca anestezinin etkisiyle yarı baygın biraz ağlaktı ağrı sızı olmadı normal yaşantımıza döndük ilk gün sargılıydı ikinci gün çıkarmamızı iki üç gün sonrada banyo yaptırabileceğimizi söyledi sadece bisiklet at gibi şeylere binmemesini söyledi yürümede oturmada sıkıntı olmuyor sadece diktikleri ipi bazen çocukların b0nyesi kabul etmiyormuş bu yüzden enfeksiyon olabiliyormuş bizde de oldu enfeksiyon yara yeri açıldı şuan kapalı pansumana devam ediyoruz hatta şuan eşim oğlumla pansumana gitti çok şükür geçiyor kapanmaya başlamış diyeceğim eğer götürüpte doktor bu daha düşmez dediyse hiç bekletmeden olun çünkü durdukça daha zor iniyor bizimki diğer inmişten biraz küçülmüş farklı boyutları zorda inmiş tabi herkesin aynı olacak değil şimdiden geçmiş olsun bende günler aylar öncesinden çok kafama takmıştım çok stres yapmıştım ama bir gün sürüyor bir aksilik olmazsa içinizi ferah tutun şimdiden geçmiş olsun