2maviboncuk Kızlar bu nasıl dizi korku filmi gibi gizemli gizemli çok merak saldı valla değişik bi dizi siz ne düşünüyorsunuz sohpet olsun 🙂
allahimsabirver 2maviboncuk şuan izliyorum güzel ama korkutucu tırstım biraz 😂tek başıma olsaydım izleyemezdim herhalde
cicek10 2maviboncuk kusursuz kiracı isteyenler 🤦♀️😁 diye okudum ev sahibi bizim gibisini bulamaz diyecektim 😂
2maviboncuk allahimsabirver Dimi kız sanırsın dizi değil korku filmi kız uyurken tuhaf şeyler oldu orda bende tırstım 😅
allahimsabirver 2maviboncuk bem ilk yaşlı kadın binayı tütsülerken korkmaya başladım😂o yaşlı kadın kiracı istemiyor o evde onun oyunu bence ama ne için
2maviboncuk allahimsabirver Banada öyle geldi var o kadında bi iş kızıda hayalet çok var buralarda diye kokuttu bile bile
allahimsabirver 2maviboncuk anaaamm daha da korktum bak kızın odasına biri girdi resim çekiyor 😂😂😂wallahi uyıyamicam bu gece
2maviboncuk allahimsabirver Kız anam bu nasıl filimdi aklım gitti tövbe yarabbi ikinci bölümde neler olacak acaba adam nereye gitti bianda 😅
allahimsabirver 2maviboncuk yaşlı kadın o adam ve kilolu kadın bir hepsi aynı bi işler çeviriyorlar çok güzel film bence hatta eşim geldi yemek bekliyor benden ben tvnin önüne geçtim izliyorum 😂😂😂
2maviboncuk defnes32 Evet öyle kız aradı adamda çalınca telefon kız öyle anladı açtı maskeyi şoka girdi kız zaten manyak hepsi binadakilerin
Annekuzusu06 Lunaluu bende korku filmlerinden baya korkarım annem merak edip açtı bende bakıyorum inşallah korkmam.yoksa ben uyuyamam geceleri
Deletedmom_58 2maviboncuk 10 dk izledim biraz sürükleyici ama korku filmi fobim var o yüzden izlememek benim için daha sağlıklı . Izleyebilene helal olsun 👏🤣
2maviboncuk Annekuzusu06 Yanında biri varsa korkma korktuğun sahnelerde telefona bak ben öyle yapıyorum 😂