elfdfn Bugün aşı olduk 10.30 da kızım 2.30 a kdr uyudu uyandıktan sonra sürekli ağlıyor ne meme ne mama alıyor kucakta gezdiriyorum susmuyor akıla gelecek her şeyi yapıyoruz annemle ama yok yardım edin kızlar bu durum normal mi ne kadar sürer
Kaktuskadin elfdfn canım evet normal bır durum yani karma asılar bıraz huysuzluk yapabılıyor her cocukta degısıyor bu durum ama bugun bıraz sabretmenız lazım yarına bişeyi kalmayacaktır 😕
bbbsraaa elfdfn hafsahamza Bi de kontorlde bebislerinizn kilosu kac cktı.. benim kız bebek 5kg cktı, bebis aşıdan snra aglaynca soramadm doktora..normal mi diye merak ediyorum
hafsahamza bizde çarşamba günü olduk 2 aylık aşımızı sürekli ağladı o gün hiç inmedi kucağımdan sanki iğneyi tekrar batırıyomusum gibi agladı hep herhalde ağrısı oldu bacağına dokununca çok ağlıyordu akşama doğru ağrısı geçti rahatladı ama uykusu gitti uyumuyo aşıdan beri kucağımda ne uyursa o babasında bile durmuyo :(
bbbsraaa Biz de bugun aynı saatlerde olduk. Ateşi çıkmadı çok şükür. Halsizlik var, uyuyor devamlı ama belki 10 a yakın aglayarak uyanmaları oldu. Normal su an.. aşı yerlerinin ağrıdığını düşünüyorum. Atesi de ckarsa calpol vercem bi cay kasigi kadar
Yefeninannesi Bizde bugun olduk 2 ay 18 günlüğüz 2700 gr dogdu oğlum 6100gr çıktı bugun benim bebişime çok aglıyor zaten meme grevi deydi
elfdfn Yefeninannesi Allah yardımcımız olsun maşallah bebişinize benim kız da 2935 doğdu 2600 e düşmüştü
Alp02 Yefeninannesi benim oğlumda 2750 doğdu 1 aylıkken 4 kiloyduk şuan 45 günlüğüz kaç olduk bilmiyorum nasıl beslediniz bebeğinizi manma da verdiniz mi yoksa sadece anne sütü mü verdiniz kaç saate bir emzirdiniz
elfdfn Ela_m uyumuyor da ağlarken ağlarken bir şey olacak diye korkuyorum avazı çıktığı kadar bağrıyor