Pinkribbon 5 aylık bebeklerinizi ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz kac saatte bir emer bide uykuya geçerken mi uyanırken mi arada mi emiyor red ediyor mu Ve emmesi ne kadar sürüyor uzun mu kısa mi
Merveugurkacay Pinkribbon bugün 5 aylık oldu bebeğim sabah çok reddediyor bi kalkınca emiyor o da çok kısa ama akşama doğru daha sık ve çok emmeye başlıyor gece ise hiç belli olmuyo 2 kere kalkıyor ama birinde emiyosa diğerinde daha az emiyor
Elin34 Pinkribbon biz mama meme gidiyoruz. Şu günlerde iştahı azaldı gibi önceye göre. Sıcaklardan sanıyorum. Etrafı izlemektwn emmek istemiyo. Bizim yediklerimizde gözü 😊
Asel35ahsen Pinkribbon benim bebeğim de öncesine nazaran daha az ve kısa emiyo. Dikkati çok çabuk dağılmaya başladı en ufak sese dönüyo arada bir memeyi tutmak istemiyo. Gece 2 3 sefer uyanıyo emip geri uyuyo ortalama 10 15 dk kadar emiyo emdiği zaman
Felfena Pinkribbon dikkati çok çabuk dağılıyor ama bir şekilde emiyor özellikle gezerek emiyor artık çoğunlukla ve şarkı söylemem gerekiyor emme bitene kadar. Genelde 2 saatte bir 5-10 dk emiyor. Gece emmek için 3-4 sefer uyanıyor.
Pinkribbon Merveugurkacay bizimki çıt sesi çıksa bırakıyor söyle memeye sarılarak uzun emmiyor hep kıpır kıpır memede sonrada hemen bırakıyor bende o yüzden sık teklif ediyorum
Pinkribbon Merveugurkacay bizimki çıt sesi çıksa bırakıyor söyle memeye sarılarak uzun emmiyor hep kıpır kıpır memede sonrada hemen bırakıyor bende o yüzden sık teklif ediyorum
Merveugurkacay Pinkribbon evet benimde öyle seslere aşırı duyarlılaştı sessiz yerde emzirmeye çalışıyorum yoksa etrafı izlemekten emmiyor
Merveugurkacay Pinkribbon teklif de etsem almayınca almıyor inatlaşmaya başladı döne döne gidiyor benden 😂
Birannisbirbebis Pinkribbon bizimde öyle karanlık tek odada olursa emiyor dışardan ses duysa bile bırakıyor
Pinkribbon Elin34 aynen etrafa bakacak ses ciksa emmiyor. Uykuda da almaz oldu. Ek gıdaya başladınız mı
Pinkribbon Asel35ahsen yok ya 10 dk bile çok bize . Gece uykusu kaçta yatiyor . Sonra saat kaçlarda uyanıyor
Pinkribbon Felfena gezerek sevmedi benimki bari öyle yapsaydı diyorum . Gece emmesi nasıl peki oda kısaldı. Gece uyanınca parmak emmek istiyor benim kızım
Pinkribbon Merveugurkacay o istemediği zaman teklif etmiyorum zaten öyle almaz . Bir yarım saat 1 saat sonra teklif ediyorum ama yol ya ne zaman sevecek bunlar memeyi bilmem ☺
Elin34 Pinkribbon yok ek gıdaya başlamadım daha ama çok istekli şuan bile masaya uzanıyor yemeklere ilgisi çok 😊ben yiyorum ama sanki kendi yiyo ağzını çeviriyor kıyamıyorum 😁
Asel35ahsen Pinkribbon genelde sekiz buçuk dokuz arası yatmış oluyo sonra 3 4 saatte bir uyanıyo sabahta yedi yedi buçuk gibi temelli uyanıyo
Felfena Pinkribbon gece 3-4 defa kalkıyor onda da aynı 5-10 dk emip emerek uyuyakalıyor. Geceleri daha iyi açıkçası emmesi. Uykulu ya dikkati dağılamıyor
Merveugurkacay Pinkribbon seviyo seviyo da demekki dönem dönem farklılıklar olacak önceden hiç bırakmazdı 😋 uyum sağlamak lazım
Pinkribbon Merveugurkacay ah önceleri ne guzeldi 🥲 neyse geçici dönemdir heralde insallah diyelim . Sizde var mı belli saat aralığında emzirme
Merveugurkacay Pinkribbon maalesef iyice düzenimiz kaçtı uyku saatlerini düzenlemiştim o bile bozuldu 🥲 böyle böyle büyüyecekler heralde 🥺
Pinkribbon Merveugurkacay inan uykuyu dert etmiyorum uykusunda emzireyim diye alarm kuruyorum bile yeter ki beslensin diye ah bir severek emseydi rahat ederdim