727272 Arkadaşlar bebeğim şuan sadece anne sütü ile besleniyor acil durumlarda mama versem meme reddi yaşar mıyım? Böyle düğün nişan ortamında emziremeyebilirim kıyafetten dolayı ⅘ saatliğine sorun olur mu
Gamzesaa 727272 anne sütünü sağıp biberonla verebilirsiniz bi buz aküsüyle yanınıza alırsınız biberonu
EsmAybars44 Bence mamanın tadını asla almasın. Aldı mı hemen ona alışıyor bebekler. Sütünüzü sağın öyle verin ya da araba gibi bie yere girip emzirin. Keşke sütüm olsaydı bebeğim emseydi. Saatlerce emzirirdim gerekiyorsa.
727272 EsmAybars44 ilk 3 günde mama takviyesi aldık sonra kestik de 2. 3. Ayda ne olur bilemiyorum haklısınız tabi abiye kıyafetle zor olur diye düşündüğümden yoksa arabada olsun emzirebilirim tabi
727272 Gamzesaa aklıma o geldi aslında ama il dışına gidilecek arabada zaten emziririm problem olmazda sonrası için düşündüm sağilmis süt dışarıda 3 saat kalabiliyor çünkü buz aküsü aklıma gelmedi onu alabilirim o zaman teşekkürler
Gamzesaa 727272 daha uzun süre duracaksanız sağımı yapıp termos bardağa koyun biberonu içine de soğuk su istediğiniz kadar durur ☺️