zeynepdurunun_annesi Kızlar daha önce gideniniz oldu mu çok zorlanır mıyım? Hem çok gitmek istiyorum uzun zamandır evdeyim malum hamilelik felan hem de tereddüt ediyorum. bir de gideceğimiz yerde ev içinde termal jakuziler var ona 5 dk felan sokabilir miyim bebişi?
Lulemom zeynepdurunun_annesi 2 yaştı sanırım o yaşa kadar kemik gelişimi tamamlanmadığı yasak. Hatta ortak alan yerlerde girişte de yazar. O kadar sıcak bebekler için iyi değil.
Cansudeniz12 zeynepdurunun_annesi Aşıları tam olmadığı için sokma kuzu.Allah korusun bide termal mikrop daha hızlı yayılır.Ama gidin biz gittik bebeği sokmadık bende girmedim. Sezaryandan sonra dedim 6 ay dolsun en azından
Wanderlust zeynepdurunun_annesi suya bebegi sokmaniz hem tehlikeli hem de yasak. O uyudukca girseniz daha iyi sicak su ve kukurtlu buhar onlar icin iyi degil henuz cigerleri bile tam gelismemis
Hellobello zeynepdurunun_annesi okurken korktum valla termal otele gitmeyin bebek giremez asla, bahara başka otellere daha rahat gidersiniz ama bebek yine yüzemez
zeynepdurunun_annesi Hellobello canım benim bebeğim 6 aylık oldu 😂😂 ve 50 günlükken gittim çok da güzel geçti valla 🤷🏻♀️ Onu hiç suya sokmadım bebek arabasında uyudu yanımda mis gibi