miniikmucizeem Bebeklerinizin ilk fotoğrafını sosyal medyada paylaştığınızda açıklama kısmına ne yazdınız acaba bebeğimin fotoğrafını paylaşıcam da anlamlı yürekten birşeyler yazmak istiyorum sizlerde fikir verirseniz sevinirim
cekoslavakporseleni miniikmucizeem kucağımda bir fotosunu paylaşıp, “insan kendi kalbine sarılabilir mi? Ben sarıldım” yazmıştım.
Birdunyabircennetannesi miniikmucizeem İçinizden ne gelirse onu yazın ama size tavsiyem paylaşmayın çünkü ben paylaşıyordum ta ki digitalbaba.orhantoker sayfasindakileri yazıları görene kadar. Gördüğüm an hepsini kaldırdım siz bilirsiniz tabi. Adamın sayfasında şey diyor paranızı değerleri eşyalarınızı paylaşır mısınız hayır. Eeee sizin en değerli varlığınız evladınızı nasıl paylaşırsınız diyor çok doğru gelmişti bana
oglumubeklerken miniikmucizeem selam kızlar ben göktuğ ❤ yazmıştım ben. Siz anlamlı sözler yazmak isterseniz kendi hislerinizi yazın tabi ki en anlamlısı onlar çünkü
sarmaliklahana miniikmucizeem kızımın ayrı hesabı var yakınlarımız ekli. Açıklamalar hepsi aynı isim 🧚- bu sekilde
Saafie miniikmucizeem Ben kendi hislerimi yazıyorum , 1 yaş doğum gününde kendi içimden geçenleri yazıp bir foto paylaşmıştım çok beğenilmişti yazdıklarım ☺️
6107 miniikmucizeem 6 aya kadar hiç paylaşmadım kızımı. Sonrasında süpriz bir şekilde hamile kalınca, abla oluyorum yazılı kağıdı ve ultrason kağıdını eline tutuşturup çektim. 😂 sonrasında ara ara paylaşınca o ara hissiyatımı yazıyorum. Ne içimden geçiyorsa .🌺🥲
Burcingultekin miniikmucizeem allahım benim için sakladığın hazineyi sonunda buldum. Bu mucizeyi bedenimde yaşattığın için çok şükür yazdım ben ilk fotoğrafına 😍
meryembrl Saafie öncelikle maşallah çokta güzel yazmışsnz konudan alakasız burası Sahh in paradise dimi😂
Deletedmom_27 Saafie ay çok güzel yazmışsınız gerçekten bayıldım fikir oldu siz kaç kızınız kaç kilo acaba merak ettim 🥰