Pamuk_bebegim42 Kızlar nasıl gidecek spor da yapmaya çalışıyorum aralıklı oruç yapıyorum bir kaç gündüz de bozdum açıkçası toparlamaya çalışıyorum tüm motivasyon gitti ya nasıl gidecek bu kilolar yine aldı başını gidiyor 😑😔
Nilay15 Pamuk_bebegim42 ay aynı sorun bende de var basenler hamilelikte aldı başını gitti arada canım isterse basen egzersiz yapıyorum sıkılıyorum yoruluyorum bırakıyom 😂😂
Ecre0607 Pamuk_bebegim42 G5 masajını öneririm diyetle birlikte bır ayda pilates yap haftada ikigün olacak şekilde gider kardeşimden biliyorum inanılmaz basenli biriydi şimdi banden düzgün bacakları
Pamuk_bebegim42 Nilay15 Bende yapamıyorum ya bacaklarım uyuşuyor hemen nasıl kötü duruyorlar ama yandan çıkıyor resmen
Nilay15 Pamuk_bebegim42 aynen sonra vazgeçiyom bende bakalım bide küçük yerde yaşıyorum ne pilates var ne güzellik merkezi anca yürüyüş oda tek başına işe yaramaz 😂
Gunsss Pamuk_bebegim42 ben diyetle birlikte sporcuların kullandığı bilek ağırlıkları var ya ondan kullandım (1 kiloluk)sabah ayak bileklerime taktım günlük bütğn işlerimi onunla yaptım benim basenler gitti 😍 33 yaşındayım kendimi bildim bileli bardı basenim ve gitti