Alpisinannesi Sevgili anneler, oglum ek gıdaya geceli bi ay oldu, yumurta yediği zaman kusuyor, gün aşırı verdim yine kustu, yumurtayı tamamen vermemeli miyim, napmalıyım..🤔
Merveayca Alpisinannesi yumurta alerjı vardır benım kızımdada var 1 yasa kadar verme dedı doktor suan 15 aylık hala gecmedı 2 yası beklıcez
Denotemo Alpisinannesi beyazı bir yaşından önce verilmemeli keşke vermeseydiniz alerjiyi tetikliyor. Bir daha vermeyin uzun bir süre
Arzuu34 Alpisinannesi Sadece sarisinin ceyregi verilerek baslaniliyor.8. Aydan sonrasi sarisinin yarisini ver dedi doktor. 1 yasindan sonra da beyazı veriliyor. Buna uygun deneyin isterseniz. Bir de alabiliyorsaniz organik yumurta verin ve taze yumurta olup olmadigini kontrol edin. Suya attığınızda batiyorsa yumurta tazedir. Yuzuyorsa ya taze degildir.
Deletedmom115 Alpisinannesi Sarısını verin sadece tek yemiyorsa içine bir şey koyun mesela ben yoğurtla veriyorum yani ezip içine 1 yemek kaşığı da yoğurt koyuyordum.
KATRE_ Alpisinannesi sarisini ceyreginde yarisiyla baslayin 1 hafta bu sekilde gidin daha sonra ceyrek verin her hafta cogaltarak verin. Biz bu sekilde gidiyoruz suan 1 tam yumurta sarisi yiyor peyniri cok seviyor onunla birlikte veriyorum
Nefes Kızlar ben bizim doktorlarımıza güvendiğim için onların dediğini yapmayı tercih ediyorum yumurtanın beyazını vermiyorum ama yurt dışındaki doktorum verebilirsin herseyi yumurta beyazı ve patlıcan bile mi dedim evet tabiki dedi.
Nefes KaSeAy canım biz polonyada yaşıyoruz buradaki doktorum öyle söyledi diye eşimin ülkesine her gidisimizde ( Yuna is tana) ordaki doktorumuza da soruyoruz. İkisi de hep aynı şeyi söyledi bu güne kadar her konuda yemek aşı kilo VS. Sadece turkiyede doktorum yok ama burdan okuyorum kuzenlerime soruyorum onlar kendi doktorlarından aldığı bilgiyi bana iletiyor maalesef hiçbir konuda aynı gitmiyor bende çok arada kalıyorum içimden geleni uyguluyorum turkiyedeki doktorlara daha çok güveniyorum
Nefes Nefes bide mesela hamileyken özellikle istedim yinede bana aşı yapmadı iki tarafta, kizima kan damlası istedim vermediler, sadece atinadaki doktorum 6ay emzirmelisin dedi biz turkiyede 2 yıl emziriyoruz dedim oh oh süper çok iyi yapıyorsunuz dedi.
NhL Alpisinannesi 1 yasına kadar sadece sarısı verilio zaten canm bende peynir pekmezle karıstırıp mama ile biraz acıyorum kıvamını o şekilde veriyorum.