Ececan2006 Bebegim son 1 haftadir ellerini yumruk yapip agzinin icine sokuyor nerdeyse butun yumrugunu sokuyor normal mi bu durum ellerini mi taniyor sizler yasadiniz mi bu tarz birsey simdiden tesekkurler 🙏🏻
Tugceincizeynep Ececan2006 bizim de aynı bugün doktora gittik çok normal diş kökleri damağa iniyor o da kaşındırır 6 aya kadar devam eder dedi normal yani
Miraymomm Cansudeniz12 yumruğu sokmaya çalışıyor ve diğer eliyle destekliyor benimki sonra midesi bulanıyor öğürüyor 😂😂
Cansudeniz12 Miraymomm Aynılar ya bizimki ikisini sokuyor hele emerken hem meme hem eli zor anlar yaşıyoruz 😂😂
Miraymomm Cansudeniz12 bizde mama ile besleniyoruz elini çıkarmıyor asla ve biberonu verene kadar canım çıkıyor ellerini indirmek istiyorum izin vermiyor kasıyor kendini sinirleniyor😂
Ececan2006 Cansudeniz12 ay aynii iste 😂 emzikle uyumaya alisik birde yanina yumruk geldi simdi emzik ve yumruk beraber 😂😂
Cansudeniz12 Ececan2006 Aynen doğumdan önce asla emzik vermem diyen ben şimdi emzik ağzından çıkmasın diye maske gibi yapasım geliyor😂😂😂😂😂
Ececan2006 Emfa13 ben de sinir oluyorum aslinda ama ellemedim kesfetsin bakalim o iyi olsunda isterse yesin yumrugunu 😃
Ececan2006 Cansudeniz12 ya bu kadar olur bende her yerde aslaaaaa emzik noo diye gezerken 2. Gece hic uyumadiginda emzigi nasil verdigimi bir ben bir Allah bir de annem bilir 😂😂😂
Cansudeniz12 Ececan2006 😂😂 emziğe upuzun ismi yazan boncuklu birsey aldık emzik kaybolmasın diye😂emziğe birsey olacak diye ödümüz kopuyor evde😂😂😂 balloşlar iyi olsunda onuda bırakırlar artık
Aysenurulger Hahaha bizimkide doğduğundan beri öyle şimdi emzik+yumruk denemelerinde izlerken krize giriyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çok komik oluyorlar çok normal kuzuşum akışına bırak ❤️❤️❤️
Ececan2006 Aysenurulger 😂😂😂 cok komik ve tatlilar ya , diyorum annecim seker gibisin sende haklisin ellerini yemekte 🤣🤣
Aysenurulger Ececan2006 evett değil mi 😄😄😄 bugün yepyeni birşeyle karşımıza çıktı cibinligini de sokmaya çalışıyor ağzına her bulduğunu ağzına götürüyor diş için çok küçük diş döneminde ne halt yiyeceğim bilmiyorum valla 😄