Rissa Annelerim merhaba 3 gün önce kahverengi gözle görülür bir akıntım oldu adet olacakmışım gibi de bir karın ağrısı çekiyorum fakat daha sonrasında hiçbir şekilde kanama lekelenme tarzı birşey devam etmedi. Bebeğim henüz 3 aylık ve hamilelik şüphesi bile korkutuyor dün test yaptım negatifti sizce yine de böyle birşey olabilir mi ya da değilse neyden kaynaklanıyor olabilir. Bu ay içerisinde bir kez adet görmüştüm ve normalde 2.adeti olmama 9 gün falan var fikirlerinizi rica ediyorum??
Efuli6161 Rissa yumurta tembelliği,yumurtalık kisti,idrar yolu enfeksiyonu vs olabilir..gidebilrseniz bir kadın doğuma eğer öyle bir şansınız yoksa aile hekimine idrar örneği verip baktırın..hamile olduğunuzu sanmıyorum
CankizimRavzam Rissa Canım bende öyle oldum yaklaşık 2 hafta sürdü bı durdu geri başladı sonra normal regl oldum yaklaşık 1 haftadır da o durmuyo eğer devam ederse doktora gidicem ben sende bir görün enfeksiyon kaynaklı olabiliyormuş 🥺
Rissa Efuli6161 Umarım dediğiniz gibidir çünkü her ne kadar yüzde yüz olmasa da prezervatif ile korunuyoruz ve bebeğim çok küçük olduğu için şuan ikinci bir gebelik hiç istemem 🥲
Rissa CankizimRavzam Teşekkür ederim en kısa zamanda ihmal etmeden bi muayene için doktora gidicem daha önce hiç başıma gelmemişti biraz da bu yüzden garipsedim açıkçası 🙄
CankizimRavzam Rissa rica ederim kuzum ❣️ kadınsal bir durumdur Cnm bende test yaptım negatif kendini psikolojik olarak etkileme ben beklemedeyim ve sıcakta olsa ayağına çorap giy mutlaka gaz da olabiliyor karın ağrısı benim karnım bide kütük gibi şiş
Rissa CankizimRavzam Ben yaz kış çorapsız gezemeyenlerdenim ama karnım desen her daim şiş geçtiği çok nadir oluyor 😂💜
CankizimRavzam Rissa ahhaha 😅😅 Ya kıyamam bende giyemem çorap ama mecbur olunca giyiyom yaniyo ayaklarım 😅😅
Rissa CankizimRavzam Bende hep sen gibilere özenirim hele kışın görsen yünlü çoraplar dize kadar çekiliyor hahaha yapıcak birşey yok tabi 😅