Zehra2205 ben o fenomenlerden birini çok yakından tanıyorum canım arka plan hiçte öyle değil. Annesi geliyor yardıma, evine hafta da 3 gün temizliğe kadın geliyor ayrıca yemekler yapılıyor sürekli arkadaş ve misafir ağırlıyor çünkü. Cafeden ya da restorandan da yemekler geliyor ama bunların hiçbirini sosyal medyada paylaşmıyor. Çocuğu atak dönemine girdi uyuyamadı diye sinirleri bozuldu ağladı, hemen annesi geldi yanında kaldı ilgilendi ama bunları paylaşmadı sadece atak döneminde dedi storyelrinde biraz sabredicez felan dedi o kadar. Habire alışveriş yapıp gösteriyor çünkü ordan para kazanıyor yapması lazım o sırada kocası tutuyor bebeği, habire yeni şeyler alıp takipçilerine paylaşıyor sonra o aldıklarını annesine felan dağıtıyor. Birkaç gün paylaşım yapamadı hemen etkileşimlerim düşmüş hemen brişeyelr yapmak gerek felan dedi, eşiyle ya da arkadaşlarıyla bşr organizasyon planladı çünkü insanlar stabil bizim gibi olan insanları takip etmiyor. İnsanlar habire aktivite yapan, gezen, enerjik insanları takip ediyor. Modu düşük olsa bile çok mutlu çok enerjik gibi stroyler atıyor yanımızda. Oradaki 30 sanıyelik stroylere inanma. Lohusa döneminde çok fazla ağladı üzüldü ama hiçbirini paylaşmadı, sürekli yürüyüş yapıyorum bana iyi geliyor felan diyip motivasyon stroyleri attı. Ben kendi arkadaşımdan biliyorum Gerçek değiller.