fulymom Selam kızlar. 16 günlük bebişim var sarılığı hala düşmedi 15 civarında billurbin değeri. Bebişi sarılık geçiren anneler kaç gün sürdü sarılığınız, nasıl düştü bilgi verir misiniz klütfen 🙏🏻
Minikask35 fulymom bol bol emzir yetmediği yerde mama ver canim biz hastanede kaldık 1gece 12 değerle taburcu olduk ama çok yüksekti bizimki 29a çıkmıştı. Vücudunun renginin düzelmesi ve değerinin tamamen düşmesi 3ayi buldu.
Ggzde fulymom evet bizimde yüksekti bir gece hastanede ışık altında durduk sonra düştü ama tamamen bitemsi 3 ayi buldu uzamış sarilik deniliyor buna süt e ek olarak mamada verebilirsin ama yetmiyoraa sütun varsa devam et emzirmye
Bebekkoca fulymom bizimde 26 gün oldu hala düşmedi bir gece yattık yükselmeye devam ediyor altta yatan bir neden olabilir diye araştırma hastanesine yönlendirdiler bizi detaylı tetkik için
Hakanbuse0 fulymom 39 günlük bebegim 1 aylikken gittik devam ediyo 14 den 8 e dustu sadece emziriyorum uyanmiyodu bebegim elini yuzunu yikiyodum saat basi ya da yarim saatte bi uyandirip emziriyodum simdi biraz daha iyi kan degerlerine baktirdik bi sorun yok dedi doktor ama uzamis sarilik var 2 ay surebilir dedi