Zehra2205 Merhaba anneler burda hep atak haftalarının zorluğundan, diş çıkarmada yaşanan zorluklardan bahsediyor. Peki bu dönemleri kolay geçiren yok mu? Biraz umut olsun..
Birtaneanne Zehra2205 bı ebenin anlatimina katılmıştım instegramda dediği şey şuydu atak haftalrinda başı bebeklerde durgunlasma sürekli uyuma sürekli meme isteme de olabilir bunların tam tersi huysuzluk meme reddi uykusu olsa bile uyumama gibi şeylerde olabilirmiş yani bebekten bebeğe değişiyor sanırım
expectopatronum Zehra2205 canım benim bebeğim kolik laktoz intöleransı var dedi doktor 4 aylık oldu hala sabaha kadar gazdan uyuyamaz en uzun uykusu 2 saat o da gecede bir kere bazen o da yok saat başı uyanır. İlk 3 ay 24 saat ağladı. Emmedi pilates topunda zıplayarak emzirdim. 4. ay atağı da dahil (ki en zor atak bu diyolar) atak haftalarında hiç bişey anlamadım çünkü doğdu doğalı daha kolay bi günümüz olmadı.😬 Normalde sakin bi bebeğin varsa anlıyosun sanırım atakların zorluğunu. Umarım sen hiç bi sıkıntı yaşamadan atlatırsın atak haftalarını 🙏
Zehra2205 expectopatronum ayy Allah kolaylık versin nasıl dayanıyorsunuz uykusuzluğa felan. Biz bir iyi iki kötü idare ediyoruz. Burda o kadar çok atak haftası sohbeti oldu ki gözğm korktu 😢😢 amin amin inşallah kolay geçiririm. Sizde inşallah düzene girersinizzz