ece_arel pofuduknuriye benimki etsiz hiç birşey yemediği için sabah et sulu yumurta ve patates yiyor 😂püre falan yemiyor asla 6.5 aylık büyük insan gibi besleniyor ne cici bebe nede kaşık mama yiyor
pofuduknuriye Gizemer Trendyoldan ek gıda kitabı yazın 3lü set var ben onu aldım ama teklide satılıyor
meg2022 Burcusimaaaayy çok iyi anlıyorum sizi birde kabızlık problemimiz var oda ayrı yorucu. Bu hafta kan testi verdik biz cuma günü çıkacak sonuç bakalım
Burcusimaaaayy meg2022 bizim de aynıydı aslında kabız değildi ama kabız gibi kaka tutma sorunumuz vardi beş aylığız anca düzeldi tedavi gördük tabi.
Deletedmom_33 pofuduknuriye o kadar şey yedi brokoli,incir ama.yumurtaya çıktı çıka çıka 🥲 bende sevmiyorum ama yemesi lazimdi. Bakalım bugün peynir deniyorum artık yumurta eksiğini başka seyelrle kapatacağız
meg2022 Burcusimaaaayy ilaç tedavisi mi nasıl şimdi hergün yapıyor mu oğlum 6+4 ve 2 aylıktan bu yana kaka problemimiz var aynı dediğiniz gibi sert kaka değil ama haftada 1 yada 10 günde 1 çok üzülüyorum çaresiz hissediyorum kendimi duphalac başladık şimdi şurup
Burcusimaaaayy meg2022 duphalac bize onermedi doktorum karın ağrısı yapıyor dedi. Dulcosoft çok faydasını gördük ama kilit olan kısım uzun süre kullanmak.
meg2022 Burcusimaaaayy ben acaba doymuyor mu düye düşünmeye başlamıştım artık bi haftadır kullanıyoruz bakalım inşallah fayda eder bu ilacı da sorayım doktoruma ona geçelim bizde. Teşekkür ederim
Burcusimaaaayy meg2022 bence dulsosoft çok daha iyi bir danışın. Bu durumu yaşayan herkese sonsuz kez onermisimdir.