Arzu Normalde İstanbulda yaşıyorum. Ailemin yanına memlekete geldim. Sağlık ocağına menenjit aşımızın zamanı geldi alsak burda yaptırabilir miyiz dedim yaptırabilirsiniz dediler. Aldım gittim bu seferde yapamayız dediler . Aşı elimde kaldı🤷🏻♀️ Acaba devlet hastanesi yapar mı şimdi gitsem? Var mı devlette yaptıran? Ya da özel hastaneler yapar mı? Bizim asıl doktorumuz İstanbulda haliyle😔
MihmininAnnesi Arzu devlette bazı hastaneler acilden yapıyor enjeksiyon için. İsterseniz bir acile bakın
Zeynp Arzu sağlık ocağı yapmıyor aşıyo alsak bile. Özelde yaptırıyorum ama aşıyı hastaneden alıyoruz dısarıdan alıp yaptırmadım orada . Arayıp öğrenebilirsiniz size yakın bir özel hastaneyi. Ama doktor için kontrol ücreti ödemeniz gerekir.
PnrTurK Arzu özel hastaneler yapıyordur diye düşünüyorum çünkü rota aşısında dr dışarıdan alıp gelirsen bu para uğraşmaz burada yaptırırsan ücreti bu demişti cnm
Serene Arzu Bu konuda yaşadığım şehirde sağlık ocağındaki hemşireyle tartışmıştım.Sağlık bakanlığını aradım,aile hekimi aşıyı yazarsa vurmak zorundalar dediler.Gittim yazdırdım ertesi gün de sağlık ocağında vurdurdum.Haberiniz olsun sizinde.
Yuliya1219 Arzu dun tatil icin oldugumuz yerde yaptirmak durumumda kaldik saglik ocagi yapmadi bin turlu bahane urettiler oysa ki annemin otursugu yerdeki saglik ocagi yapmisti. Herkes kafasina gore takiliyo. Devlet hastanesinde acil bolumunde yaptirdik guc bela. Cok sorun cikariyo bazi kurumlar.