NilGunes Merhaba kızlar, 4. Ayımıza girdik ve doktorumuz demir ilacına başlamamızı söyledi. Yan etkileri olabiliyormuş, sizin bebeklerinizde yan etkisi oldu mu acaba?
Nazlican NilGunes Genelde sağlık ocagının verdiklerinde yan etki oluyor diye okudum hep buradan bende. Biz ocean kullanıyoruz hiçbir yan etki olmadı
Alparslan616161 NilGunes sağlık ocağında ndan ben kan ilacı kullandım hani çocuğumun vücudu benek benek kırmızı oldu sanki su çiçeği çıkmış gibi 1 kere verdim sadece ama 2 hafta boyunca koyu yeşil kaka yaptı yeni düzeldi ve asla sağlık ocağının verdiği bişiyi kullanmam demir ilacını bile özelden yazdırdım
eylul19 NilGunes bagırsakların alısması ıcın beklettı doktorumuz sonra tekrarlayınca kabuzlık dıger damlaya gecırdı.onda bır sıkıntı yasamadık
NilGunes Alparslan616161 bende özel doktorumuzun yazdığını kullanacağım sağlık ocağınınkini almadım bende kötü olduğunu duydum inşallah bu özeller yan etki yapmaz
eylul19 NilGunes treelıfe ıdı kabız yapan en etkılı olarak 5 tane onerdı doktormuz ılk sırada oydu o sıkıntı yaratınca myrıon a gectık