Bet6766 Kızlar bebeğim 11 aylık benide emiyor ama gece yatmadan önce siz ne yapıyorsunuz bebeginize? Bana arının gece mamasını dediler ama onu yapıp soğutana kadar çok uykusu geliyor ve yemek istemiyor beni emip yatıyor ve sürekli kalkıyor gece. Daha pratik biberona hemen hazırlayabilceğim bi mama önerir misiniz ? Ve inek sütünü kullanmaya ne zaman başladınız ?
Seyyid_Ali_2021 Bet6766 dokturumuz evolvia mama önerdi bu mamayı kullanıyorum. kullanamaya da 2 yaşına kadar devam edicem.dokturumuz inek sütü kullanım en az 3 yaşına kadar kullanma dedi bunun yerine yumurta,peynir, yoğurt,kefir kullanıyorum.
birmelekannesiiiiii Bet6766 bizde hipp combiotic kullanıyoruz canım sma mamada soya olduğu için alerjisi var Onu almadım açıkçası biberona hazırlıyorum tok tutuyor iyi uyuyor 40 derece suyla hazırlıyorum ağzı yanmayacak şekilde ama ilk başta iyice kaynat suyu içebilir kıvama gelince mamayı hazırla arkasında hazırlanma şekli yazıyor zaten
[silindi] Bet6766 Ben de çok sorun yaşıyodum su normal kıvama gelene kadar çocuğum ağlıyordu😬 ama artk termosa sıcak su koyuyorum bi tane de demlik de kaynarmış soğumuş su bırakıyorum, ağladığı zaman termosdakiyle demliktekini karıştırıp ılık bi kıvam yapıp öyle mamasını hazırlıyorum
Bet6766 [silindi] bana önerdikleri mama kaynası lazım koyu kıvam alması için o yüzden soğumasını çok bekliyordum
Seyyid_Ali_2021 Bet6766 gece uyanması 2 sefer oluyor mesela 10 da uyudu ise 2de ağlıyor 140cc mamasını içiyor daha sonra 6 ya doğru ağlıyor 2.mamasını içiyor daha 9 da kalktığı zaman kahvaltı diğer öğünde ana yemeği diğer öğünde meyve sonrada mama gündüz mamayı 1 gece 2 sefer veriyorum bu şekilde denge oluşturduk.
Bet6766 Seyyid_Ali_2021 benim bebeğim gece uyanınca mama içmiyor biberondan sürekli emmek istiyor çok yoruyor beni