adm bir kaç gün önce televizyonda verdiler show haberdi sanırım. İzledim içim acıdı, kadın kaldırıldığı hastanede vefat etmiş. Anne kızın sesleri yüreğimi dağladı aslında böyle bir post açacaktım ama hassas dönemdeyiz diye açıp kimseyi üzmek istemedim.
Kızının gözleri önünde yaşandı. Adam hangi cezayı alırsa alsın annesi geri gelmeyecek, kızın psikolojisini alanında en başarılı paikolğa götürselerde düzeltmeyecekler. Kaç gece kabuslarla uyuyup uyanacak? Baba cezaevinde anne toprak altında kız ne olacak? Allahım yardımcısı olsun iyi insanlarla karşılaştırsın. Anne ölme diyişi, korkusu, elinden birşey gelmemesi ve en son annesini öyle görmüş olması bir ömür gözlerinin önünden gitmeyecek.
Annesi kızını o halde gördü kızı korkuyor anne korkuyor kızına ne olacak ne yapacağım diye korkan çırpınan anne ve kız. Ölmek istemiyorum diyen anne, ölme diye yalvaran bir evlat.. Allahım nasıl bir acı söz yok.
Allah belasını cezasını versin, yıllarca sürünsün yaşattığı onun peşini bırakmasın vicdanı rahat uyutmasın yaşadığı her gün bir öncekinden beter olsun inşallah öyle adamın.