Happymamss Kızlar bebeğim 1 yaş 5 aylık ve bana vurmaya saçımı çekmeye başladı ben hariç 2-3 kişiye daha vuruyor ne yapmalıyım nasıl tepki vermeliyim neden bunu yapıyor tecrübeli anneler fikri olan varmı ?
Ruzgarmery Happymamss tamamen dönem meselesi ne yapsam çare olmamıştı zamandan başka şimdi de ara ara ısırıp vurmaya çalışıyor ama çok nadir 23 aylık.. çok tepki de verme çünkü inada veya oyuna döndürür
Mehmuhmus Happymamss hiç tepki verme cnm zamanla geçiyor doktoruma sorduğumda aynısı dedi uyguladım işime yaradı geçici
Sontvbukucu Happymamss hic tepki vermeyip dikkatini dagitmaniz gerekiyor çünkü tepki verirseniz yapma etme gibi bu şekilde dikkat çekeceğini bilip oyuna dönüştürür
Happymamss Mehmuhmus ben vermiyorum canım bazen agliyormus gibi yapıyorum öpüyor sarılıyor ama çoğu zaman devam ediyor susunca ben gulmuyorum hiç fakat vurduğu diğer kişiler kahkaha atıyorlar devamlı vuruyor onlara gülmeyin diyorum dinlemiyorum ben sessiz kaldığımda ise daha sert vuruyor
Mehmuhmus Happymamss tepki vermeni bekliyor gulmeni istiyor kimsenin tepki vermemesi gerekli oyuna çeviriyor vurma olayını.Çevrenizdekilere doktorla konuştum tepki vermeyin dedi deseniz.
aysun35elmas35 Oğlum herkese herşeye yapıyodu. Kuzeni 9 ay ufak ona da vuruyodu sürekli. Cimcikledim bağırdım eline vurdum olmadı tepki vermedim olmadı. Kalkıp uzaklaştım ya da konuyu dağıttım o olmamış gibi anca öyle işe yaradı. Evet hala devam ediyo ama nadir