ilk_nur_89 AlyaUrasmoms bi kere halkmar markette çok ucuza görünce alıp denedim. Pişik ve sırdırma yapmadı güzel bir bez. Ama çiş göstergesi yok. Çiş göstergesinden ne kadar işediğini anlayabiliyorum. O yüzden daha almadım. Ama genel olarak güzel bir bezdi
Pamukanne1 AlyaUrasmoms şimdi ben kullanıyorum pişik sorunu yaşamadım güzel daha önce sleepy kullanıyordum ama sanırım ona tekrar geçeceğim biraz sızıntı yapıyor
Ars0807 AlyaUrasmoms biz birkaç haftalık köye gittiğimiz de mecburiyetten almıştık ve çocuğum piştikten mahvolmuştu çok kötü
AlyaUrasmoms ilk_nur_89 Çiş göstergesi olmadığını bilmeden aldım ben de 😏 Ben Sleepy kullanıyordum oğluma, gösterge iyi oluyordu. Ona göre karar veriyordum değiştirip değiştirmemem gerektiğine. Bu garip geldi 😐
AlyaUrasmoms Pamukanne1 Sleepy 3 numara biraz küçük gelmeye başlamıştı; 4 numara alacaktım ama 60lısı 110 TL olmuş; bu bezi gördüm 90lı 110 TL; ucuz diye aldım ama bugün poposunun arasında pütürlü kızarıklık gördüm. Bezden mi oldu emin olamadım 😐
AlyaUrasmoms Yagmur0507 İnşallah ben de bir problem yaşamam canım 😐 Pişik başlangıcı gibi geldi, bol bol krem sürüyorum ama kızarıklık hâla duruyor 😏