Eski yazılarınızı fln da okudum da ne kadar benzer şeyler yaşamışız. Benim oğlum da 27 aylık kreşe verdim 1 hafta önce. Oryantasyon sürecindeyiz su an biraz daha iyi ilerliyor. Ben oğlumu eve kapatmak istemedim sosyal
Olsun el becerileri gelişsin enerjisini atsın diye gönderdim. Yarım Gun gidiyoruz. Başta ağladı fln ama mesela bugün sabah Alp mamasını yiyecek anne gelip alacak diye kendi kendini telkin ediyordu. Bırakırken de cok az ağladı. Surekli konuştum. Yemeğini yiyeceksin ezan okunacak ben gelio seni alicam. Zaten ben hep senin yanındayım, seni bırakmam. Sen okulda arkadaşlarınla oyna eğlen sonra evde biz oynayıp eğlenelim dedim surekli ve kendi kendine böyle diyor. Hırçınlığı konusuna gelince okula başlamadan önce başlamıştı hırçınlığı bağırma vurma huyu ama okuldan sonra BirZ daha arttı bi de tuvalet reddi yaşadık ne yazikki. Bakın vereni değiştiği için ve beni suçladığı icin ceza veriyor ilgimi çekmeye çalışıyor sanırım ama bunu da asarız biraz sabırlı ve sakin olmak lazım galiba. Bu süreçte 3 pedagog 1 psikologla görüştüm düşünün 🤣 en korktuğun sey oğluma tramva yaşatmak ama her görüştüğüm doktor bir sey olmayacağını cok zorluk çıkarırsa bırakacağımızı söyledi. Cok uzun yazdım
Kusura bakma😊