anneyimben25 Yardımmmmm nasıl yendiniz bu durumu ya uyutuyorum yarım saat sonra dönmek istiyor uyandırıyor kendini siz ne gibi önlemler aldınız nolur yazın ya
MelisaGoktugMommy anneyimben25 ben bazen arkasina destek koyuyorum sikistirarak ozaman bilmiyorum guvendemi hissediyor. Pek kimildamiyor
ilknur0403 anneyimben25 gün içinde kalçadan destekle döndürün. Artık birşeyler öğrenmek istiyor ve pekistirmesi lazım… Zamanla azalıyor öğrendiği beceriyo tam oturtana kadar korkacak
Tugce122 anneyimben25 bende aynı durumdayım. Ne zaman geçeçek çok merak ediyorum. Belki bir ayı gecti bu şekilde dönmeye çalışıp ağlıyor. Tekrar uyutmaya uğraşıyorum. Gece boyu sırf bu yüzden uyanması çok zorluyor gerçekten.. 🥺
anneyimben25 ilknur0403 normalde dönüyor yani baya oldu dönmeyi öğreneli ama gece döndüğü zaman kafasını yerleştiremiyor büyük ihtimalle ona uyanıyor 😞
ilknur0403 anneyimben25 olabilir canım bilinçli dönmüyor ama gün içinde ne kadar döner ise yada şöyle soyliyeyim yeni öğrendiği beceriyi tekrarlarsa kavraması o kadar kolay oluyor 😊
mi34- Benimkide deli gibi dönüyor yüz üstü yatmak istiyor korkuyorum bogulurmu die hep kontrol ediyorum düzlüyorum tekrar dönüyor
anneyimben25 mi34- ay dönüp uyanmıyorsa iyi korkma artık yenidoğdukları gibi değiller kasları vs güçlendi em ufak kıpıtısında uyanırsın zaten 🌸
Aloneeee anneyimben25 hiç bir önlem alamadım malesef çünkü bütün engellerim aştı😂 şimdi alıştı yatakta döne döne uyuyor ama büyüdük tabi artık 10 aylık. İnanın yatağın başına koyarım sonunda bulurum çeşit çeşit pozisyon da karışmıyorum artık. Önceden uyanırdı dönerken şimdi uyanmıyor