meltem12 Merhaba doğum yapalı 11gün oldu fakat göğüslerim yara oldu birsürü krem kullandım geçmedi ve bir göğsümün koyu kısmı daha sert nasıl geçer nezaman geçer ?
Semrakrhn38 meltem12 canim bn tahin yagi ve zeytin yagi surdm ama ozelliklle tahin yagi cok ise yariyor tavsiye ederim
Handan57 meltem12 ah canim geçmiş olsun ben 1 ay çektim lansolin die bi krem war Onu kullan zeytinyagi sur
Hazelinannesi Handan57 doğum yapalı 3gün aynı sorunum var lansolinfayda etmedi napablirim yaa yardm edinm
Sevdammm08 meltem12 garmastan düzenli her emzirme öncesi sonrası temizlersen 1 haftaya geçmeye başlar benim de olmuştu hem de çookkk o geçirdi bir tek
Mc201807 Mc201807 bizim ebemiz bize iki tane gümüsten kücük meme ucuna göre sapkaya benzer birsey vermisti sütüm oraya damladigi icin yaram 2 günde iyilesti sürekli kulandim onlari..
Mc201807 Mc201807 arti lazerle yarani kuruturlar doktoruna sorsan yönlendirir.. ben öyle yaptim 4 seyans gittim hastaneye orda bana uyguladilar kadindogum doktorum
Verda Aynı şey başıma geldi, lansinoh kullanıyordum ama işe yaramadı. Garmastan krem var, bir günde o göğsümden tekrar emzirmeye başladım. Gümüş kapaklar da işe yarıyor ama garip bir koku yapıyor ve boşu boşuna 300 lira vermiş oluyorsun
Mc201807 Verda öylemi bende hic koku yoktu sürekli zaten yiikiyordum cok fazla süt doluyordu icerisinde
sabirsizbebek15 Hazelinannesi emZirdikten sonra biraz sütünü sür kurusun krem sür lansinoh garmastan ne varsa sonra kalkanı tak kapat.
Hmyrsl Gögüs kalkanı kullan çok işe yarıyo ben kullandım ertesi gün acım dinmişti her şey kullandım krem zeytinyağı hiç bir işe yaramadı nerdeyse emzirmeyi bırakacaktım ebebekte mycey gögüs kalkanı var 40 lira felan geçmiş olsun
Hazelinannesi Hmyrsl cok saol canm krem sürdüm fayda etmedi inanılmaz derecede agrı sızı ve cok şişdiii napacagmı şaşrdımm
aytulbasturk Bende 3 hafta kadar çektim yaraların acısını emzirirken. Kremler kullandım fayda etmedi hatta streçle sar kapat daha çok iyileşir dediler hiç iyileşmedi en sonunda göğüs kalkanı aldım ve o kalkanı kullandıktan sonra 2 gündür ayva çekirdeği jeli sürüyorum. Yaralarım geçti nerdeyse. Artık emzirirken canım acımıyor. Mutlaka göğüs kalkanı kullan ya da göğüslerinin hava almasını sağla derim ben.