Birminikannee Kızlar tatlı krizleriniz tuttuğu zaman ve evde de çikolata tatlı vb. Kalmadığı zamanlar ne yapıyorsunuz tatlı ihtiyacınızı neyle gideriyorsunuz 🤭
Sefeff Birminikannee Hiç evde tatlisiiz durmam illaki gofret çikolata durur dolabda. Evde olduğum her günde bir tatlı yaparım ailecek seviyoruz. Ama hiç birşey olmasa ya evde puding yaparım yada sufle pratik ve hızlı
Deletedmom_68 Birminikannee bim’in çıtır müslisi varçikolatalı, hele beyaz çikolatalı var ki efsaneee🤌🏻🤌🏻sabah kahvaltımı onla yapıyorum zaten gece de canım tatlı isterse süt döküp müsli yiyorum
Asli123 Birminikannee ay tatlı sevmeyen ben ne geziyorsam bu postta🤣 çikolatayı sadece Nutella olarak yerim. Kahve yanına kuru meyve koyarım. Ay zamanı da geliyor cennet elması yeerım 2 tane günlük. Bi de sütlü tatlı yaparım. Şeker oranını da hep as koyarım ölçüden.
eylul19 Birminikannee tatlısız asla ılla bırseyler vardır yoksa dısardan sıparıs dırek😀o da yoksa son care pekmez ,kesme seker🤣🤣
Leylaa_ Birminikannee Dışarıdan söylerim. Eğer gelmeyecek vakitse pekmez bal tarzı şeyler yerim bi kaç kaşık