Nurrg İstanbul Küçükçekmece elden teslim edilir. 2 defa kullandım kullanmıyorum ihtiyaç fazlalığıdır. İsteyen varsa verebilirim.
Laden Nurrg Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
Nurrg Laden teşekkür ederim öğrenmiş oldum hemde fotoğrafları yüklemiş oldum bakabilirsiniz. Tertemiz sorunsuz zaten 2 defa kullandım hiç kullanmadım.
Rabiaozkorkmaz123 Nurrg merhaba bursaya gönderme imkanınız varmi acaba kargoyla ve fiyatta birazdaha yardımcı olabilirmisiniz
Nurrg Rabiaozkorkmaz123 kargoyla gönderdiğimizde bir şey olur diye korkuyorum göndermesine gönderirim ama bir sorun kırık olursa geri kabul edemem
ak1905 Nurrg bende dolaptan satın almıştım satıcı patpata sarmış sürte sürte aşınmış sepetinde ufak mi yırtık oluşmuş başka da bişey olmamış. Patpata satabilirsiniz siz de :) patpati fazla kullanırsınız en kötü. Hayırlı satışlar