Pamuguuummm Bebeğim 5ay 20 günlük. Geçen ay doktor kontrolünde 7kilo boyu da 62cm cıktı. Geçen ayda boyu 62ydi uzamamış hic kilo olarak da 200gr almış az yani. Çevremdekiler de bu hic 5 aylık gibi durmuyor diyorlar kafama takıldı. Hem emziriyorum günde 1 kez de mama veriyorum acaba sütüm mü yetmiyor🙄 Sizde durumlar nasıl?
dolunaymomsss Pamuguuummm biz de 9 aylığız görsen kuş kadar bir kızım var 😂 boyu uzun Allah var ben kadar basenleri var üstü yok bünye olarak bana çekmiş armut modelli 😁 gobeksiz ve basenli belki 10 kilo olmuştur bilmiyorum henüz muayeneye gitmedik haftaya gidicez bir suratı var avcumun içi kadar hele.kafasi kuş kadar 😂 kayinvalideme çekmiş küçük kafa küçük surat o yüzden asla 9 aylık durmuyor 😬 gören de şaşırıyor bu foto daha büyük duruyor bu minicikmis ya diye 😁 takmaya gerek yok ki saglikliysa şükür 😍
Oktay0122 Boy genetik faktörler , kilo süt ve mama yetersizliği ile alakalı en az bu dönem de 500 gr alması gerekiyor doktorum öyle diyor bizde 5 ay 22 günlüğüz bizim bebe 5 ay kontrolünde 72 cm 7800 kg ama eşim ve en uzunuz
tommbuulyanakk_49 Kızım 1 yaş 6 günlük 2 gün önce aşıya gidince telaştan sadece kilosunu duydum 8700 gram çok mu zayıf ya taktım ben kafaya 😏
Ggzde Kızlar cok şükür demeyi bilelim bence bizde ayniydik minncacik fotoğraflarla kiyaslayan aaa bu çok küçükmüş diyen hem sen yemessin çocuğa vermemissij diyen aile hekimi hersey oldu yani ama ilk zamnalar takiyordum da sonra dedim ki bu cocuk böyle ne kadar yese de bünye meselesi yemiyor benim kızımda minyon olsun küçükken annem benide 1 kaşık icin 40 takla atarmis simdi maşallah tosun gibiyim 😂😂😂😂yani amannn sağlıklı olsunlardaa çevreyi de memnun edemem kendimi de hiç uzemem 😂😂