Anneumudu Kızlar merhaba, 5 ay 18 günlük oğlum var.llk zamanlar sarılıktan dolayı sonrada dışarıda rahat emziremeyeceğim biryere gidiyorsam diye sağarak biberonla sütümü verdim. Aynı zamanda da emiyordu Yaklaşık 2 aydır biberon kullanmıyoruz. Ben her yerde emzirmeye alıştım😁 doğdugundan beri çay kaşığı ile su veriyorum doktorumuz tatile gideceğimiz için cok sıcak olur diye su ver dedi ama gel gelelim bizimki biberon kabul etmiyor dişlerini kaşıyor😒 alıştırma bardağıda denedim yok almıyor. Bir kaç ay sonra işe başlayacagımdan şimdiden bir telaş kapladı beni ben yokken sütümğ nasıl içecek diye. Bana biberon önerir misiniz? (Lansinoh, avent, wee ,chicco denediğim biberonlar)
ozlem_3458 Anneumudu bende burda bekleyeyim aynı sorunu yaşıyorum bebeğim 3.5 aylık fazla sütlerimi buzluğa attım aciliyette ya da çalışırsam içer diye fakat hepsi çöp olacak gibi biberon midesini bulandırıyor almıyor kaşıkla denedim tükürüyor napıcam şaştım aldıramadım tadı farklı geldi desem taze de verdim sonuç aynı
Kevserzehra ozlem_3458 valla cnm benim bebekde tutmuyordu biberon kaynanam alistirdi ayaginda sallayark hem agzina verdi bi taraftanda yanagini tuttu oyle oyle 1 ayda alisti şimdi hemen tutuyorm biberonu agzina alinca oguruyordu resmen
Beyzan Anneumudu Ben ısrarla alıştırma bardağına alıştırmayı öneririm biberonları denemek yerine alıştırma bardaklarını deneyebilirsiniz
Lavitaebella Anneumudu biberonla vermeyin. Tutmuyor diye bişey yok,siz verirseniz turmaz, hazır meme varken tutar mı😊bebekler akıllı. Mecbur kalınca(siz yokken) tutacaktır. Biberon meme reddi yaşatabilir allah korusun.
Lavitaebella Anneumudu biberonla vermeyin. Tutmuyor diye bişey yok,siz verirseniz turmaz, hazır meme varken tutar mı😊bebekler akıllı. Mecbur kalınca(siz yokken) tutacaktır. Biberon meme reddi yaşatabilir allah korusun. Ki 6.aydan itibaren bardak da kullanabilir.
aysnr_shn_krcm Bin liradan fazla harcamışımdır biberona. En son gidip lansinoh aldım ve tek seferde kabul etti.