1Anakuzusu Kızlar kızım talk pudrayı kullanıyordum. Duydum ki içerisinde uygun olmayan maddeler varmış. Kullandığınız önerebileceğiniz bir pudra markası var mıdır?
Saliha03 1Anakuzusu Valla bende kullanıyordum pişiğe falan çok iyi geliyor sudokremdir bepantholdür hiç istediğim gibi değil nasıl yapcaz bilemiyorum
Saliha03 1Anakuzusu Valla bende kullanıyordum pişiğe falan çok iyi geliyor sudokremdir bepantholdür hiç istediğim gibi değil nasıl yapcaz bilemiyorum
Limonlucheeskek 1Anakuzusu pudranin zarari da partikül olarak akcigere girmesi ve malesef astima neden olmasi sevgili anne iceriginden ziyade urun yanlis
1Anakuzusu Limonlucheeskek Evet bu riskleri de var ancak bu sıcak havalarda kızımın boynuna bir tek pudra iyi geldi. Acilen güvenilir bir pudra bulmam gerekiyor
Limonlucheeskek 1Anakuzusu bepanthol suruyorum ven de dustan sonra islattigim muslinle siliyorum bepanthol baby suruyorum deneyin cunku guvenilir pudra yok aramayin bosuna
Poyrazin_annesii Johnsons baby pudrası cok guzl. Pişik kremı olarakta sebamed 1 numara bnce. Sudocrem fln hıkaye hc bı ıse yaramıyor
EJDERYAA Kızlar asla pudra kullanmayın kanser yapıyor doktorlar bangır bangır bağırıyor aynı şekilde sudocream de öyle bende bilinçsizdim 2 sindende sadece 1 er kutu olarak kullanmıştım asla bir daha almam
Asym33 EJDERYAA Ay bende sudocrem kullanıyorum bebeğim hiç pişik olmadı çıksa memnunum ama bu derece tehlikeli olduğunu hiç duymamıştım yaaa siz ne kullanıyorsunuz peki suanda
dlk1410 1Anakuzusu şimdi hatırladım bende almıştım ama bebeğimi mahvetti hemde zararlı dediler. Bepantol pişik kremi kullanıyorum hemen geciriyor
EJDERYAA Asym33 ben şuan kullanmıyorum büyüdü kızım 3 yaşında . Aynı şekilde vazelinlerin içinde de petrol var . İçeriklerine bakmadan alıyoruz . Ben öğrenince çok üzülmüştüm lütfen sizde dikkat edin 🌺
MinionlarinSevgilisi Aslannuu malesef vazelin de masum degil🤷 Hammaddesi petrol artigidir. Hatta ingilizcesi petroleum jelly olarak geçer. Onun yerine zeytin yaği gibi hindistan cevizi yağı gibi doğal yağlar kullanılabilir