tektanem Nezzz_ kore seviyosanı bir çok önerebilirim yabancı dizi çok izlemedim ama yabancı filmde çok izledim ama şuan isimleri aklımda değil ya 😇😂😂
luluuu ArzuKBayram gerçekten bu diziyi beğendiniz mi? Bir arkadaşımın ısrarı üzerine izlemek zorunda kaldım bitsin diye dua ettim. O kadar yapmacık kötü oyunculuk daha önce hiç görmemiştim😬
Nezzz_ luluuu Bende katılıyorum açıkcası begenmedim hiç eşimle izlediğim için uygunsuz olduğundan kapattım 😂🙃🙃🙃
aylizinannesiii meryembrl abartilmasi gereken dizi bence iki kere izledim etkisinden çıkamadım bazen aklıma geliyor hala 😍😍
Nezzz_ tektanem Valla korede tek suıq game izledim aslında kore dızılerı baya komık oldugu soylenıyor ama ızlemedım hiç farketmez guzel fılm olsunda 😂😊♥️
meryembrl tektanem ayy kore dizsii izlwyen anne miiiğğğ 💥💥 signal izledim best dizilerimden biriiiğğ😍
Amitimu Nezzz_ “maid” mini dizi. Ben çok beğenerek izledim. Bir annenin kızı için mücadelesini anlatıyor
BeyzaN77 Nezzz_ geçen açtım telfndan izliyim dedim herkez soluyor flan ..ya utanmadan film için o kdr çok uygunsuz bölüm varki ağzım açık izledim para için böle bu kadr utanıp sklmadan yapmalarına da ben hayret ediyorum valla
tektanem Nezzz_ evet bi kere başldımı sürekli izlersiniz benide bi arkadaşım başlatmıştı gerçekten kısa ve öz oluyolar ben sürekli izliyorum 😊 film olarak hint filmide çok izledim izlerseniz onlardanda öneri verebilirim