Emine323 Kızlar brokoli haşladım oğlana öğlen vermiştim çok az yedi öğlenden beri huysuzdu mızıl mızıl bende dişi çıkıyor ondan sandım meğer gazlanmış yavrum demin bi gaz çıkardı ordan anladım 8.ay veriliyormuş galiba ben unutmuşum tamamen
SetenayCo Emine323 gazını çıkardıysa tamamdır annesi. Olur öyle şeyler. Ek gıda süreci başlı başına yaşlanma sebebi ❤️❤️
sarmaliklahana Emine323 ben de vermıştim ama zeytinyagı ve yogurt dökmüştüm üzerine kendi eliyle yiyiyordu 6-7 aylıkken 🤭
Hafsaninanasi Emine323 nerden buldun brokoliyi bebeğim 8 buçuk aylık daha bulamadım zamanı değil ya 😂
Emine323 sarmaliklahana bende zeytinyağı döktüm de eliyle yer aslında istiyor ama korkuyor da 😂 sevmedi bizim ki kustu
SetenayCo Emine323 Bir yolunu mutlaka bulacaksınız, bebeğiniz sizin rehberiniz olacak. Birkaç ay sonra burada ek gıdaya başlayan annelere tavsiye bile vereceksiniz sevgili anne 😊❤️
duyguanne Emine323 bebeklik döneminde gazı olduğunda da biz çok kullandık demleyip bi çay kaşığı verirdim dr muz demişti
Tugceaksu Bende yarın brokoli vermeyi düşünüyordum 6 ay 16 günlük kızım o zaman biraz Daha bekliyim 😏