Mirayasel42 Kızlar kızım 7 aylık diş yerlerı bembeyaz ve çok agrısı oluyor ne yapabilirim mir çözümünüz yönteminiz var mı
benim_adim_ebruli Mirayasel42 soğuk uygulama iyi geliyor, elmayı az buzlukta bekletip eline verin mesela (dilim şeklinde) yada havuç salatalık vb.
BuseBlt Mirayasel42 bizim de 8 buçuk aylık nerdeyse 2 haftadır baya kötü üst dişler çıkmaya çalışıyor, geçen hafta ateşi de yükseldi arada. Jel kullanıyorum mecburen ve ateşi çıkınca calpol başka türlü rahatlamiyor bizimki çünkü
Woman35 Mirayasel42 terslik iyi geliyo diyorlar ama hiç kullanmadım ben sulu diş kaşıyıcıyı buzlulkta bekletip veriyorum eline iyi geliyo
Mirayasel42 benim_adim_ebruli veriyorum soguk uyguluyorum ama geceleri kalkıp ağlıyor eli ağzında hep
benim_adim_ebruli Mirayasel42 tamamen ağrısını kesecek birşey yok maalesef, eczanede satılan jeller var gece için onu uygulayın.
Eflin-Eda Mirayasel42 canım hem tetagil hemde karanfil uygulaması yapıyorlardı damaklari uyuşturucu için iyi geliyor diyorlardı bunları dene istersen tetagili bende şimdiden başladım