Hemsreanne35 Bu ülkede bu cinayetler ne zaman sona erecek ! Adamın sebebi de şu çocuğumun önünde bana hakaret etti . O da bu yüzden çocuğunun gözleri önünde annesini öldürdü. Böyle bir dünya olamaz. Bu adamı da yetiştiren bir anne. Lütfen çocuklarımızı özellikle oğullarımızı yetiştirirken şiddetten uzak kimseye zarar vermemesi gerektiğini öğreterek büyütelim lütfen 🙏
thisismylife Hemsreanne35 içim gitti dün bebek olayı bugün anne yüreğim yanıyor hele o kızın anne lütfen ölme deyişi Allahım sabır versin yar ve yardımcıları olsun yeter artık böyle haberler görmek istemiyorum ciğerim yanıyor
Yakub_eren O videoyla güne başladım ve şuan o kadar kotuyum ki en izlerken boyle oldum o masum kız nasıl yasicak bundan sonra ama kafanın almadığı biseu de bunlar yaşanırken bi insanın aklına nasıl telefonu çıkarıp video çekmek aklina gelir benm aklım almiyor
[silindi] Burda da bir çok kadın bebeğimi elimden alırlar, gidecek yerim yok, eşim beni tehdit ediyor, bana vurdu, beni dövdü diye isyan ediyor sonra iki akıllı gelip kocandır affet boşanma vs diye olmayan aklını veriyor. Acımayın arkadaşım bugün vuran yarın öldürür affetmeyin arkanıza bakmayın kendinizi koruyun bebeğinizi şiddet olan bir evde büyütmeyin. Boşanınca gerekirse uzaklaştırma kararı çıkartın ve kararlı olun şikayetlerinizi geri çekmeyin. Evlatlarınızı düşünün canınız gidiyor hala kocam da kocam olanlarınız var. Sinirden çıldırıyorum sen nasıl kadınsan o da adam ve haddini bilecek bittiyse bitmiştir peşine düşmeyecek düşeni şikayet edeceksiniz devlet hapis cezaları veriyor Tv'de bas bas bağırıyorlar kadına şiddetin cezası hapistir. Lütfen bunu okuyan kocasından şiddet gören durumu olmadığı için hala evinde o adama muhtaç olan arkadaşlarım kadın sığınma evine gidin gerekirse asla yeriniz söylenmiyor sizi bebeğinizle ağırlıyorlar başka şehre gönderiyorlar. Ve oğullarımızı paşa oğlum aman oğlum diye yetiştirmeyi bırakın artık eşit hakları öğretin merhamet öğretin