Aysoo 17 aylık 2 yaş sendromu olur muuuu😫 sürekli ağlıyor. Asla sakinleştiremiyorum. İstediği olana kadar yerlere yatıyor. 10. Atak mıntıkada 2 yaş sendromu mu. İnşallah bu çocuğumun kişiliği değildir😢
rosesbabys Aysoo 16,5 aylık aynı durumdayım dün atlı karınca diye ağladı binincde inmek için ağladı 😂
Mariposa Aysoo benim büyük kızım da 18 aylık olduktan sonra cok değişmişti. Uyku düzeni, yemek düzeni, kendi iç dünyasındaki duygu durumları. En en zorlandığım dönem diyebilirim.
misaaaaa Aysoo 17. aydan mrb sanırım benim kızda sendromlara girdi her istediği olsun diye akşamı nasıl ediyorum anlatmam asabi istemezse yemiyor istediğini vermeyince yapmayınca çığlık kıyamet aldı başını gidiyor vallaha delirmeme ramak kaldı 😖😖
Alabilgic3434 Aysoo bol bol sabır lazım 2 yaş sendromu benim bildiğim 18 aylıktan başlayabilir 36 aylığa kadar Allah kolaylık versin hepimize
_caglabebek Bugun 16.ayi bitti ayni durumdayiz bende dusunuyorum bikac gundur bu 2 yas sendromu dedikleri seymi diye istedigi olmayinca ciglik atiyor bagiriyor