Esraburkay hahsha asiri komiksiniz. Bide girmis profilime bakmis. Baska yorumlarimi ornek gosteriyor. Sizin anlama kapasiteniz dar. Burada ihanetin gunahindan sevabindan dinsel boyutundan bahsetmiyoruz. Dogrulugundan yanlisligindan da bahsetmiyoruz. Burada bahsettigimiz konu, bir kadinin, sadece kendini ve ailesini ilgilendiren kisisel hatasinin kimse tarafindan yargilanmamasi gerektigini konusuyoruz. Parasini odeyerek kaldigi evinden atma yetkisine sahip olmadiginizi konusuyoruz. Bedelini bu sekilde odetme curetinde bulunmanizin yanlis tutum oldugunu konusuyoruz. Eger anneniz hayrina oturtuyor olsaydi kadini, o durumda cikartabilirdiniz. Ama suan o ev kirasini odedigi surece o kadina ait. Yaptigi kisisel hatalarda evden cikarma durumunuz ne kanunen ne ahlaken ne vicdanen kabul edilemez. Ha boyle hassassaniz sozlesmeye madde olarak ekletin. Burasi aile apartmani, soyle soyle kurallara uymalisiniz diye. Ben de ev sahibiyim. Kiracimizin beni ilgilendiren tek problemi, evimle ilgili konulardir. Ozel hayati, evime kimin girdigi ciktigi, kocasiyla sorunlari vs. Beni ilgilendirmez. İlk evlendigimde bir sitede oturuyordum. Bir daireden gelen gurultuyle ilgili ortak sorun yasanmisti. Bu sorunu konusurken , karsi dairemizdeki cahil kadinin biri alt daire sakininin sureklo eve farkli kadinlar getirdigini soyledi. Esimin, benim ve diger daire sakinlerinin hemfikir olarak soyledigi su oldu; ’bunun suan gurultu problemiyle ne ilgisi var. Adamin kadin getirmesi bizi ne ilgilendirir. Hangi hadle karisiriz? "