Masall_moms01 Merhabalar pirinç unu verenler varmı acaba varsa nasıl yapıyorsunuz arada kızıma yapmak istiyorum kilo alması için,mama kullanıyor ama ne denediysem çok bi fark olmadı biraz toparlanmasını istiyorum 5 aylık olduk
MihrimahVeAnnesiii Masall_moms01 Yani pirinç unu dediğiniz boş karbonhidrat boş boş kilo almasındansa aldığı kadarını alsa yeterli diye düşünüyorum
Irmakprensesinannesi Masall_moms01 12 ay 24 günlük bu zamana kdr ayda 1 falan vermisimdir o da 7 aydan snra başladım çünkü hiç bir yararı yok boş kilo sağlıklı kilo almasını tercih ediyorum 5 aylık bebek için dikkat kabizlik yaşamayın kziimda şahsen 1.5 2 ay yasamdim iğrenç bir durum pirinç unu patates muz u 2 ay hiç vermedim ve ilaçla düzeltilmiş o yuzdn özellikle princ ününü 2 hafta 1 bazn verrim yemek yemek istemiyorsa okdr ondada sağlık li olsun diye içine meyve ceviz fındık badem koyarım bir tık daha yarar sağlasın diye 5 aylık tadım ayindasinix hiç vermeyin derim tabiki siz dsha iyi bilirsiniz bebginzii
SeninAnnenBirMelektiYavrm Masall_moms01 sağlıksız kilo aldirmaktansa sağlıklı sebzeler verin aldığı kadar alsın
Deletedmom27337 Masall_moms01 pirinç unu malesef doktorlar tarafından önerilmiyor. Boş kilo yapar sadece herhangi bir vitamini falan olmadan. Doktorunuz kilosu iyi dediyse sağlıklıysa kiloyu ne yapıcaksınız boşverin. Zaten ek gıdaya az kalmış o zmn bolca ek gıdasını yedirip aldırırsınız kiloyu
Eski9 Masall_moms01 benim ki 14 aylık oldu çoğu zaman yulaf ezmesi kullanıyorum ama arada değişiklik olsun diye pirinç unu irmikle de yapıyorum çünkü bunun dışında kahvaltı pek yemez yemeklerle arası yok ama siz kg almıyor diye üzülmeyin daha çok küçük şuan tombul tombul olması gerekmiyor her bebeğin
kirmizibalikgolde Eski9 aaa aynı ben . Bende genelde yulaf veriyorum muz tahin pekmez koyuyorum icine
aylaamayorgun Masall_moms01 kilosu kaç ? 4.5 kilo üstüyse gazyet sağlıklıdır. Neden ihtiyaç duyuyorsunuz böyle faydasız bir yönteme
Azramina Masall_moms01 Pirinç unu yerine hip in kaşık mamalarından verin hem daha sağlıklı hem de güzel kilo yapıyor.
simiyyy Bebe bisküvisi meyve püresi ve labne karışımı ve pirinç unu karışımından verebilirsiniz. Bunu bebek irmiğiylede yapabilirsiniz tabi tercih sizin. Bende mamayı azaltmak istiyorum artık büyüyor böyle muhallebilere başlayacağım yatmadan önce