Medmama Arkadaşalr adanada bi alerji doktoru önerisi istiyorm. Yaşadığımız şehrin doktor olanağı yok. Birde alerji testi aynı gün içinde sonuçlanıyır mu
Selindoruk Alerji testi yapıyor mu bilmiyorum ama ben Ortadoğu mehtap hanımdan cok memnunum.Bir soruştur istersen canım
Medmama Cicegiburnundaanne yaptıramadık maalesef. Şimdilik gözlem yapıyoruz. Hala tadım aşamasındayız zaten
Medmama Cicegiburnundaanne 7.aya girdik. Sadece sebze püresi meyve ve pirinç unu alıyor. Oda bakıcı baktığı saatlerde ben emziriyorm geri kalanında. Süt aldığı için acele etmiyorm. Bide alerji 8. Ayda kaybolabiliyormuş. Testte çıkmayabilirmiş falan. 8. Ayı beklemeye karar verdim. 8. Ayda ev yapımı yoğurt peynir vericem. 9. Ayda yumurta sarısı tek tek bakıcam semptomlara göre alerji testi için şehir dışına çıkıcaz artık
Cicegiburnundaanne Medmama anliyorum bende 1yasindan sonra daha iyi olduvunu duymustum testin yaptirdysaniz sizden bilgi alacaktim.benim kizim 11 aylik oldu yaşıni bekliyorum test icin cok hasas alerjik bi bebek dedi doktor oyuzd3n 1 yasindan sonra hemen yaptiricam
Medmama Cicegiburnundaanne bende bir yaşını bekliyorm bu ara takip yapıyorm işte. Tapılacak en iyi şey o
Cicegiburnundaanne Medmama birisi yaptirmista kan aliniyomus bebekten tum alerjileri cikiyormus varsa