Deletedmom119 Bugün 1 aylık olduk. Kontrolümüz vardı. Oğlum 4060gram 52cm doğdu. Kontrolde 5200gram 61 cm çıktı. Emzirmeyle ilgili çok problem yaşadım ama başardım çokta güzel sonuç aldım. Tek tavsiyem olabilir emzirmeyle ilgili çok sabır. Başarabilirsiniz 💪🏼🙂
Naagii Deletedmom119 benim bebeğim de 1 buçuk aylık meme reddi yaşıyoruz hiç bir şekilde almıyor sağarak veriyorum nasıl başardınız çok denedim ama olmuyor😞
Deletedmom119 Naagii ilk zamanlar aldıktan sonra hiç red yaşamadım bazen ağlıyor tutmak istemiyorum ama konuşuyorum sakinleştiriyorum koynumda yatıyorum sonra alıyor memeyi
23zumra Naagii facebookta emzirme yardimi selin akkaya var ondan yardim isteye bilirsiniz kendisi emzirmi danismani ve ucretsiz olarak yardim ediyor herkeze
Dilekcelik Naagii eger sagip biberonla veriyorsan daha cok yasarsin canim biberon emzik sifir olmali sagdigin sutunu enjektor veya kasikla vermelisin
Deletedmom119 Dilekcelik çocuktan çocuğa değişir mi bilmiyorum ama sütüm olduğu için sağıyorum ve biberonla veriyorum hiç red yaşamadık çok şükür